Sa Ii Pun GPL ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa Ii Pun GPL ????

Am si eu un Laureate Plus 1.4 din 2006. Am 45.000km facuti. Benzina e din ce in ce mai scumpa. M-am gandit ca am doua variante:1. Sa o vand si sa imi iau un diesel SH (nu vreau pt ca nu stiu ce teapa voi lua); 2. Sa ii pun GPL !!
    Credeti ca se merita? Cat e 1L GPL? Cat costa o instalatie? Sunt bune?
    Sper sa ma puteti lamuri si sfatui.
    Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Pai eu zic ca se merita gpl...Calculeaza si tu costul instalatiei si a montarii si vezi dupa cati kilometrii recuperezi banii...
    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Gpl-ul costa cat jumate din pretul benzinii, asa a fost intodeauna.
      Se merita sa bagi Gpl, consumul este cu 1L mai mare decat pe bezina.
      Majoritatea instalatiilor sunt made in Italia si sunt de buna calitate, dar oricum ai garantie de 12 luni la componente etc.
      Last edited by Alex21; 29 July 2008, 00:08.

Comment

Mege f bine masina cu gpl am un prieten
        Dar la cat consuma 1.4 meu nu mi-as pune ;)
        fara linkuri externe in semnatura

Comment

Dar la ce ti-ai pune, cumva Matiz?...Cu cat motorul este mai mare si consuma mai mult, cu atat este bine sa ai GPL.

nu mai da "quote" la ultimul post ca te paste warn-ul...
          Last edited by Seba; 29 July 2008, 12:51.

Comment

Si totusi, o firma in bucuresti care monteaza instalatii?? Am gasit pe net, sunt o gramada, dar nu stiu pe care sa o aleg.
            aaa. Si mai am o problema. Am si un subwoofer. Singura solutie ar fi un rezervor in locul rotiii de rezerva. Bubuielile de la subwoofer afecteaza cumva instalatia? Stiu ca e o intrebare cretina, si ,teoretic, nu ar trebui sa influenteze cu nimic. Dar eu stiu...?

Comment

Si daca stiti o statie GPL buna in zona baneasa.

Comment

"Bubuielile de la subwoofer afecteaza cumva instalatia?"

Nu afecteaza instalatia. Testat si aprobat.
                Niciodata nu te certa cu un idiot.
                Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!

Comment

nu e rentabil gpl after market

Salutare,

Din cate spune initiatorul topicului reiese ca face 20 000 de km pe an.

Eu am facut anul asta tot 20 000 si economia reala a fost de 150 de EUR (diferenta pret gpl - benzina scazut pret filtre gpl).

La o amortizare de 150 de EUR pe an poti calcula si singur in cat timp se amortizeaza instalatia.

In plus vei avea mereu de facut mici reglaje pentru ca instalatia after market e mai pretentioasa decat cea din fabrica.

GPL se merita doar daca faci taxi. Daca esti utilizator normal lasa motorul pe benzina ca tot acolo ajungi la bani consumati si esti scutit de alte probleme.
                  Logan GPL 1.4

Comment

salut! vin si eu cu o intrebare ptr cei care au cunostinte : daca pui gpl aftermarket se pierde garantia la motor sau alte componente ? ? ?
                    vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Daca esti in garantie cica da, oricum nu se strica nimic, eu daca aveam 1.6 16v nou sa zicem il treceam pe gaz asa sa se oftice si cei de la Dacia ca merg ieftin si rapid, nu numai talibanii de spun ca e prost gazul, ca strica motorul, ca merg cu bomba bla bla bla.... (cunoscatori bre'...).
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

imi face cu ochiu' motoru 1,2 16v ( care nici nu se fabrica momentan cu gpl ). numai ca gpl din fabrica costa aproximativ 4500 lei in timp ce sistemele italiene de gpl costa doar 2000 lei. inteleg ca in cazul gpl-ului din frabrica este ranforsat si motorul pe interior dar nici dublu ca pret.

Comment

la 45 mii km in 3 ani stai relaxat pe benzina ;) daca ai fi facut 30-40 mii pe an se merita...
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

deci..inca nu am auzit pe nimeni sa zica ca i sa stricat loganul...deci poti sa pui...pe de alta parte loganul nu este pe gaz decat de maxim 5 ani , deci nu poti inca sa spui ca este fiabil in timp sau nu.
                            de meritat clar se merita ptr ca mergi mai ieftin.
                            eu as cumpara mai curand logan pe gpl direct...dar este parerea mea personala
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

in ultimii 3 ani am facut 63000 cu transitul. zilnic in bucuresti in ultimul an jumate + plecari prin tara. sunt amator diesel datorita consumului aproape la jumate + motorina de la tir. numa ca motorina nu prea mai gasesc si se mai si strica injectoarele. asa ca incep sa ma interesez de gpl. ca sa nu mai vorbim de cei aproximativ 2000 euro diferenta de pret diesel/benzina.
                              @mumus : si eu as cumpara direct dar nici nu se fabrica iar daca s-ar fabrica ar fi dublu ca pret instalatia de gpl.
                              Last edited by maistoru; 22 June 2009, 23:49.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google