Sa Ii Pun GPL ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unii scot 25-30k km pana la recuperare ca poate merg pe afara...si e consum mic pe benzina, si baga bani in revizii la reprezentanta(si pt gaz si pt masina)....
    poate pe ei ii costa 500-600 lei revizie total...pe altii(dau ex meu) ma costa cam 230-240 lei...sau alte minunatii dinastea(cu tot cu gpl)....probabil calculeaza asa

Comment

• @sammy

Eu zic ca investitia se amortizeaza in MAXIM 30000 km. Dar mai e un avantaj pe care nu-l spune nimeni. Un plin de gaz costa 110 RON iar unul de benzina undeva pe la 250 RON. Cand faci un plin de gpl parca nu doare asa tare. Ca sa fiu in pas cu moda GPL RULLLZZZ

Comment

• Merita gpl,dar asa cum am mai spus,trebuie sa tii ceva masina,pt ca sa se amortizeze investitia,si,conditia principala,gazul sa nu depaseasca 60% din pretul benzinei.Daca prima conditie sta in vointa noastra,a doua nu mai tine de noi.Pina acum eu am fost in cistig pe gpl,cu exceptia a doua saptamini,acum vreo doi ani si jumatate,cind am mers pe benzina pentru ca gazul era 2,5 lei,iar benzina 3,2 lei.Dca mai patim asa puteti sa faceti caca pe instalatie.Oamenii sint prosti si nu inteleg ca cei 2 litrii consum peste benzina scade f mult cistigul.Multi se uita numai la pretul gpl-ului si baga pt ca este mai ieftin,facindu-si socoteala ca au un cistig de 45-50% fata de benzina,cum spunea un dobitoc mai deunazii pe la tv.De fapt nu e deloc asa din pacate.

Comment

• Originally posted by Bodanel View Post
          @sammy

Eu zic ca investitia se amortizeaza in MAXIM 30000 km. Dar mai e un avantaj pe care nu-l spune nimeni. Un plin de gaz costa 110 RON iar unul de benzina undeva pe la 250 RON. Cand faci un plin de gpl parca nu doare asa tare. Ca sa fiu in pas cu moda GPL RULLLZZZ
          bogdanele ai un 10 de la mine nu conteaza in cat timp amortizezi inst.pt ca difera de la unul la altul si se uita repede dar:

satisfactia cand platesti un plin de gaz este nemarginita
          benzinari astept satisfactia dv!

,,DE_TOATE,,

Comment

• un plin, aprox 275 lei ...
            satisfactie, de nepretuit! te ridica pe cele mai inalte culmi ale agoniei! iti mareste chiar si valoarea masinii! in ritmul acesta, in viitor vom vedea in descrierea masinilor puse la vanzare specificatii de genul "masina are plinul facut!"
            abia astept sa fac revizia de 2 ani cand voi face si o verificare generala a masinii in vederea depistarii vreunui eventual defect ce se poate acoperi pe garantie. dupa aceasta revizie, voi renunta la garantie si ma voi prezenta la sebigaz buzau pt infaptuirea magiei

Comment

• Originally posted by kti View Post
              satisfactia cand platesti un plin de gaz este nemarginita
              benzinari astept satisfactia dv!
              Masina are ralantiul regulat de peste 60 000 km fara sa reglez vreun culbutor, nu aprinde becuri de poluare, trage bine, nu cere filtre de 60 de lei la fiecare revizie, nu cere calibrare cu calculatorul la 5000 km.... promite sa prinda 300 000 km fara sa desfac motorul; Hai sa nu ne invartim dupa deget, GPL e o solutie de reducere a costurilor insa are si dezavantajele ei.
              Satisfactia cand platesti instalatia de gaz cu echivalentul a vreo 10 plinuri de benzina care e? Agromul cere revizii la 6 luni pentru instalatii lor ca sa pastrezi garantia (absurd, nu vad cum se colmateaza un filtru de gaz daca masina sta in parcare), ceea ce vine la inca vreo 400 de lei la 2 ani peste costul initial al instalatiei.
              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• daca calculam boala reviziilor trebuie sa evitam sa numaram foile din placinta.

Originally posted by Cosminake View Post
                un plin, aprox 275 lei ...
                satisfactie, de nepretuit! te ridica pe cele mai inalte culmi ale agoniei! iti mareste chiar si valoarea masinii! in ritmul acesta, in viitor vom vedea in descrierea masinilor puse la vanzare specificatii de genul "masina are plinul facut!"
                abia astept sa fac revizia de 2 ani cand voi face si o verificare generala a masinii in vederea depistarii vreunui eventual defect ce se poate acoperi pe garantie. dupa aceasta revizie, voi renunta la garantie si ma voi prezenta la sebigaz buzau pt infaptuirea magiei
                masina are plinul facut = buna e
                lasa revizia ca la cat costa mai bine pui banii la instalatia gpl pt care recomand tomasetto = fiabila = ieftina = usor de reglat.
                Last edited by kti; 14 March 2011, 23:02. Reason: Automerged Doublepost

,,DE_TOATE,,

Comment

• tot atunci trebuie sa fac si itp-ul. incerc o combinationistica pe care am explicat-o in sectiunea de intretinere - rar & itp.
                  incerc sa le fac pe amandoua deodata, obtinand un discount la revizie. apoi, prin aceasta vizita la dealerul de unde am luat masina, vad o oportunitate de a face o verificare generala a masinii, sa nu fi aparut vreun joc sau vreo chichitza pe care sa o pot rezolva pe garantie inainte sa renunt la ea.

apropo, aveti idee, dupa montajul GPL se pierde doar garantia la motor sau la toata masina?
                  mentionez ca nu pierd numai un an de garantie, ci 2 (am garantie extinsa un an)

Comment

• Pierzi garantia la motor si instalatia de alimentare, precum si la cablajul motor afectat de montajul instalatiei as zice eu, dealerul insa poate da o informatie mai rpecisa, sau daca nu Vocea clientului. Costul garantiei extinse e cam cat jumatate de instalatie, nu?
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• cred ca este corect sa tinem cont si de cat mergi cu masina ca se mai farama si cind sta pe loc asa ca fiecare trb sa fa calculul personal.
                      pa

,,DE_TOATE,,

Comment

• eu am apucat 1.2 16v euro 4.este mai ieftina instalatia pt euro 4?daca da cat costa si ce imi recomandati in craiova?

Comment

• Este mult mai ieftina instalatia pt E4 cu cateva milioane. Din ce am vazut pe aici marea majoritate a colegilor au tomasato stag200/300 dar mai sunt si cu alte firme gen brc sau landi renzo.

Comment

• pai care e ptr E4 si care e pt E5? stau in craiova .unde sa montez ? la pitesti?

Comment

• Salut.
                              Intra aici si vezi ce si cum.Dar poti suna inainte sa vorbesti cu ei.Si-ti vor explica ei cel mai bine.
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

• agrom nu sunt chiar tampiti. la noi in tara se baga prea multa parafina in gpl fata de normal, care parafina nu prea face bine motorului. din fericire, in 10.000, nu trece de filtrul faza lichida, deci protejezi motorul schimband filtrul, chiar daca "pare"curat. parafina e alba

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google