Da, mersi pt link, se pare ca renteaza, insa nu stiu cam cat ar ajunge o instalatie completa(sa zicem Tomasetto 300 plus) cu tot cu montaj, acte, etc. E ok estimarea de 3000 lei? Presupun ca "investitia" in computer de bord si remapare se duce.
Sa Ii Pun GPL ????
Collapse
X
-
salutare tuturor am si eu o intrebare .Se merita oare pe un ambience 1.6 Mpi si as dorii si eu sa stiu dak se merita pusa o instalatie gpl pe el .Cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva informatii despre consum , performanta ...etc va rog contactati-ma la id cary_boy_17
Comment
-
Salut.
Ai citit acest thread?
Gasesti o multime de pareri
Da,se merita.
Performantele scad putin,consumul se va mari cu maxim 1litru/fata de consumul actual pe benzina.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Citiva de daca.
Originally posted by alyk2009 View Postsalutare tuturor am si eu o intrebare .Se merita oare pe un ambience 1.6 Mpi si as dorii si eu sa stiu dak se merita pusa o instalatie gpl pe el .Cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva informatii despre consum , performanta ...etc va rog contactati-ma la id cary_boy_17
Comment
-
Sunt persoane care au pus gpl la 100mii de km si acum au 300si ceva de mii/km si nu au nimic.
A ta de ce ar avea ceva
Baga,asa vei afla ce va spune motorul,dar nu vei avea probleme.
Numai bine.
ps:poate sunt colegi care au mai mult de 300.000km doar pe gpl,ei pot spune cel mai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Un calcul simplu pe care l-am facut :
zicem ca mergi doar in oras pe toata ziua, deci un consum aprozimativ 10%
10.000 km X 10% (benzina) X ~5.2 = 5.200 Ron benzina in 10.000 km corect ?
apoi pe gaz :
10.000 km X 12%(desi nu cred ca mananca atat de mult gaz fata de benzina) X ~2.8 = 3.360 Ron gaz in 10.000 + pretul instalatiei-in cazul meu 2150+150(rar) = un total de 5.660 Ron de unde rezulta ca amortizarea investitiei se face in putin peste 10 mii maxim in 15 mii.
Daca am facut calculul corect (cel putin asa mi se pare mie,dati si voi o parere) de unde scoateti voi amortizarea investitiei in 25-30 de mii ? lasand de-o parte filtrele care chiar daca le aduni si p-alea , mai mult de 15 mii km nu faci pana o amortizezi in totalitate.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Bogdanele eu am supernova, in mixt mi-a iesit undeva la 8 pana acum , oricum nu mi se pare mult, in oras nu mi-a luat niciodata mai mult de 10 mers mai revoltat , iar batraneste ia cam 9,oricum amortizarea investitiei se face mai rapid decat zic majoritatea , vom vedea in timp ... mers ocazional cu masina fac cel putin 10 mii pe an,iar de cand am gpl mers intruna cu masina, vom vedea la cat ajung sa fac, dar preconizez ca pana intru in iarna mai fac un schimb de ulei , nu sunt multi km , dar dupa calculele si bugetul meu a reiesit ca merita sa pun gpl ...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment