Din cate imi aduc eu aminte nu treci prin Stara Zagora, ci pe langa ea.
As Vrea Sa Plec Cu Masina In Grecia
Collapse
X
-
doar daca o iei pe traseul ce taie Bulgaria de la N la S
drumul cel mai uzitat din Bulgaria e pe Sofia, pentru niste km in plus am preferat de fiecare data sa fiu ceva mai in siguranta
am inteles ca prin padurile de la vest de Sofia spre Serbia se practica inca furatul din tiruri, te opresc cu masinile din mers, vestul salbaticLast edited by 827sam; 4 May 2015, 22:08.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Stai sa vezi si in Ro ce se fura din tiruri
Eu am mers prin Bulgaria si noaptea, si ziua, am dormit si in benzinarii, am rugat si localnici sa se scoata la liman cand ne-am ratacit (asta a fost cam cu strangere de inima...rugam un pusti cam tiganus sa ne scoata la drumul principal...ala mai mult prin semne zice sa il urmam. Iese un Bmbw de ala vechi cu geamuri fumurii dintr o curte si noi dupa el...dar ne-a scos fara probleme ).
Asa un caz izolat la nu stiu cate masini se poate intampla f bine si in Romania nu numai in Bulgaria. Ia mergeti voi noaptea cu masina/ pe jos prin FerentariSaab 9-5 Aero
Comment
-
Poate ai prins drumul inchis si trebuia sa o iei prin munti. In rest drumul prin Stara Zagora nu e prin munti deloc- maxim deal si fara serpentine plus ca pe multe portiuni ai 2 benzi pe sens.
Eu cel putin acum 2 ani cand am fost cu masina mea m-am dus glont- am plecat la12 din Bucuresti, la 4 eram in vama la Svilengrad.(sau 4 juma nu mai retin exact).
Ce e drept la un moment dat e o curba care tinde spre 90 grade pe care era sa o ratez pentru ca aveam mult peste suta ))))))). Acum pe vama veche nu mai ajungi la curba aia.Saab 9-5 Aero
Comment
-
sal
salutari, o sa plec la sfarsitul lui iulie in Kassandra, Nea Skioni, din Oradea, nu am mai vrut sa fac un thread separat, cei care au fost daca pot sa mi dea unele sfaturi, cam cat costa autostrazile? cu asigurarile cum sa fac? rute eventual si daca in jurul locatiei am si zone cu viata de noapte mai animata, o sa merg cu un 1.5dci 2007,
Comment
Comment