If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asta daca o sa gasesti motorina.
Cand au intrat in greva transportatorii in iulie anul trecut, statiile nu mai aveau carburanti si le aproviziona armata cu cisternele, iti dai seama ca armata nu facea fata.
Fa plinul chiar inainte de a intra in Grecia, iar acolo cu prima ocazie, completezi ce ai mai consumat.
Maine fac greva transportatorii maritimi, feriboturile nu circula.
In cursul acestei saptamani, cand bancile sunt inchise, transportul public in Atena si alte cateva orase elene va fi gratuit, pentru a descuraja cetatenii sa cumpere benzina, intrucat stocurile sunt limitate.
Exact asa ma gandeam si eu, sa fac din nou plinul fix inainte sa intru la greci, cat mai aproape de vama din Makaza, si sigur imi ajunge motorina pana inapoi la bulgari
Tare faza, eu plec pe 8 iulie. Planul meu de drum e sa alimentez GPL sa-mi ajunga pana la Ruse(am inteles ca e mai ieftin GPL in Bulgaria, sper sa fie si acolo mai ieftin ca la noi), apoi iar fuleanu' GPL sau cat intra la Kardjali, si fuleanu' si la benzina daca se nasparleste treaba la greci, si macar ma satur de plimbare pe insula si-mi ajunge si pana in Bulgaria(doar n-o sa stau numai in masina pe insula).
Vazui ca preturile in BG ar fi undeva la 2,2 lei GPL si 5.2 lei benzina.
Apoi pentru cheltuiala voi pregati cash, card voi folosi doar in BG pentru alimentat.
Andrei am fost eu weekendul trecut la Albena si GPL u e cam ca la noi- costa 1 leva adica in jur de 2.5-2.6 lei depinde la ce curs iti face conversia banca.
La Lukoil e 2.49 RON si ai reducere 0.15 bani deci cost = 2.34 RON- mai ieftin ca in Bulgaria.
Oricum nu e diferenta mare- faci plinul GPL plinul benzina la iesirea din Bulgaria si e OK.
Benzina in Bulgaria parca pe la 5.8 RON daca nu ma insel.
Cam ai dreptate, pai si in Giurgiu sunt cam aceleasi preturi la GPL ca in Bucuresti sau mai mari(in zona mea sub 2,79 lei nu e)? Pana la urma nu conteaza foarte mult, dar o economie cat de mica e, e binevenita.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment