Originally posted by bobbyred
View Post
As Vrea Sa Plec Cu Masina In Grecia
Collapse
X
-
Originally posted by aris86 View PostMotorina la greci este mai ieftina ca in Romania, in jur de 4,3 ron, in schimb benzina e mai scumpa, 5,9 ron/l.
Acum pentru cati centi/bani nu-i panica....si la noi difera pretul de la statie la statie.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Intrebare pentru cunoscatori ... Am un GPS Mio Spirit 6900. Vreau sa introduc traseul Ploiesti- Thassos. Am instalat ultimele harti + IGO Primo 2.4 + iGO 8.3.5 + Navigon Flow 8.0.1.
Cum configurez traseul ? Aleg CENTRUL fiecarei localitati prin care trec ? Alta optiune nu am gasit ....
Multumesc anticipat pentru orice raspuns !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Multumesc !
Traseul il am ...cu toate localitatile. Alta era nedumerirea mea si era legata de centrul localitatilor, daca asa trebuie introduse in traseul configurat in iGO (sau Navigon).Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
salutare colegi am si eu citeva intebari :
-trebuie sa traversez Bulgaria spre Grecia prin noua vama am gpl pe logan
ma intereseaza si pe mine pe la ce stati sa alimentez ,vreau sa platesc cu cardul ,si alte SFATURI de care sa tin cont pe traseul asta, mentionez ca e prima data cind traversez Bulgaria.
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostCeva recomandari pentru Lefkada? Anul viitor as vrea sa fac concediul acolo.
Ca preturi in genere, insula se situeaza o idee peste Thassos, cam ca Zakinthosul, Corfu insa sub Kefalonia, par example. Preturi sensibil mai mari decat tot ce inseamana continent (Halkidiky, P. Katerini, etc.)
Spor!Last edited by Kojak; 17 November 2016, 10:30.
Comment
-
eu am fost anul trecut in possidi si anul asta la gerakini (possidi paradise vs Sonia village). primii, 4 stele, dar fara program pt copii, all inclusive ca asta se potriveste pe programul copiilor, hotel la 30m de mare, curat, ok pe ntru relaxare si atat. absolut nici un leu in plus pe vreun serviciu, bere la liber, sezlonguri la liber, la 25m de mal apa avea 1m30. la Sonia, 3 stele, tot all inclusive, cu program de copii, plaja la 80 de m de hotel, de la piscina nu te lasa sa iei bere pe plaja, trebuia sa platesti 3 euro pe o bere spalacita la buticul lor. sejlongurile le plateai 3 euro/zi. piscina se inchidea la 6 seara, la 6:10pm n-u vrut sa-mi dea un pahar cu apa pt copii (tocmai ce ma intorsesem de la thessalonik, nea moudania, neo marmaras, nikiti) si voia aia mica un pahar cu apa. pana anul trecut am auzit doar de bine despre hotelul ala, dar dupa ce am patit noi si avand ca si comparatie hotelul din possidi, am zis ca-n veci n-o sa mai calc acolo. minus la possidi, cei cu demipensiune primesc in genral camerele de la demisol, unde se cam face mucegai. all inclusive ia mai mereu camerele de sus, unde e chiar super ok. mnacare foarte buna la ambele, parca mai variata la possidi, dar daca vreti fructe de mare, la all-inclusive n-o sa vedeti. la taverna din colt, in schimb, gasiti cam ce doriti. cu o ora stat aiurea intre 4 si 5 dimineata (cand e mai greu pt soferi), am facut cam 9 ore din Timisoara. plecat seara la 9, ajuns dimineata la 7, cu pauze si cu vami cu tot.Last edited by Seba; 20 November 2016, 00:54.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Daca faci niste economii, anul asta nu te mai duci la greci si ajungi si tu la Mamaia.
3 euro pe zi sezlongul la greci vs 9 euro/zi de vineri-duminica in Mamaia.
O limonada-17 lei.
Pentru mine Grecia e destul de departe, cu masina pierd mult timp pe drum. Acum sunt zboruri charter, dar sunt in general spre locatii mai scumpe, gen Creta, Zakynthos.Last edited by mr.K; 20 November 2016, 15:25.
Comment
Comment