....ai PM!
As Vrea Sa Plec Cu Masina In Grecia
Collapse
X
-
Originally posted by 827sam View PostKazaviti e de vazut si de stat la terasa sub stejarii(parca) aia imensi....
Apropo, "centura" insulei are 100km iar partea estica (cu serpentine) merita facuta noaptea.
Pacat de Marble Beach. Nu stiam ca a disparut, dar o sa caut niste poze mai vechi.
Apropo de gaz, in loc de Lukoil incercati gazul de la Shell. E unul chiar pe Bulevard Balgaria in Ruse. E... de poveste!
Un alt Shell cu Gaz, fix pe drumul spre Thassos este in Komotini (se intra mai ciudat in benzinarie) si la vre-o 300 de metri distantal este si un Lidl, bun si la dus si la intors pentru aprovizionarea cu inghetata, sucuri, ciocolata, apa.
Comment
-
@ ursbrun
cu placere, plimbatul pe centura aia e priceless
am fost si pe continent in platamonas si nei pori, nu e la fel de frumos ca pe insula
pe malul apei, langa skala prinou este o taverna fix pe plaja, parca lycos se numeste, nu e prea vizitata pentru ca nu se stie de ea si nici nu are semne, chestia e ca mananci peste prins in ziua respectiva, totul proaspat si bun
in limenas mai este un local excelent, cum se iese din port spre prinos, au peste drum agatate tentacule de caracatitaDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Hai ca v-am infierbantat bine cu 'reinvierea'acestui topic!
Adevarul este ca Grecia merita cu prisosinta si daca esti putin atent sa iti planifici foarte bine totul- iesi cam in aceiasi bani cu Mamaia, mai ales daca ai si GPL pe masina!
Eu am fost si in Croatia, dar dragostea mea tot Grecia ramane- croatii mi s-au parut mai reci si mai distanti! In schimb in Grecia chiar simti ca esti in vacanta..Saab 9-5 Aero
Comment
-
Chiar daca e mai scump gpl in Grecia, 3000 km m-au costat intr-o marja de eroare foarte mica - 750 lei, asta pe continent cu plimbari la Meteora, spre Salonic si urcari pe munte de unde ai o panorama ...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Adevarul este ca e o senzatie unica sa vezi zapada pe muntele olimp si tu sa faci baie la poalele lui ...Attached FilesLast edited by 827sam; 4 March 2015, 15:05.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
In sabii sa ne taiem sau in lupta dreapta sa ne luptam?
Hop si eu cu o poza de la Manastirea din Thassos
Eu nu am prins zapada pe muntele Olimp...norocosule!
@popavlm si Bulgaria e frumoasa...dar Grecia are acel ceva pe care nu il gasesti in Bulgaria.. plus marea aia de un albastru incredibil!Attached FilesSaab 9-5 Aero
Comment
-
Originally posted by eugenmanea View PostIn sabii sa ne taiem sau in lupta dreapta sa ne luptam?
v-am zis sa nu ma starniti, ca ma opresc greu
Primul calup, Lefkada.
Comment
-
-
Lefkada 3...Attached Files- Picture 287.jpg (91.1 KB, 44 views)
- Picture 290.jpg (133.1 KB, 38 views)
- Picture 291.jpg (111.6 KB, 39 views)
- Picture 326.jpg (137.5 KB, 31 views)
- Picture 362.jpg (67.8 KB, 36 views)
- Picture 371.jpg (56.8 KB, 37 views)
- Picture 372.jpg (81.0 KB, 35 views)
- Picture 375.jpg (87.3 KB, 41 views)
- Picture 381.jpg (127.0 KB, 32 views)
- Picture 383.jpg (76.5 KB, 36 views)
Comment
-
Lefkada 4...