If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
offff.... ce dor de vara si de Grecia mi-ai facut ....
pentru cei care trec pe la Vidin si au nevoie de vigneta, pe care sa o plateasca cu cardu', las aici coordonatele unei benzinarii Luk...
e mai calda. in ultimii trei ani, am fost in perioada 20-29 si anul asta merg in 21-30 anul trecut am fost 30.06-08.07 si era la fel ca acum doi ani. ca si locatie, am mers pe primele brate, n-am fost mai jos de Atena. inca
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Da, e mai cald ca la noi. Depinde de la an la an, insa in g-ral in iunie e ok apa (in jur de 22-23gr ) in zona continentala, inclusiv zona bratelor. In partea insulara (atat in marea Egee cat si marea Ionica) apa e mai rece in iunie (cam ca la noi, posibil si mai rece in unele zone), ca deh, e open sea.
Va fi putin rece apa..dar cred ca merge de baie.
Eu am fost in Croatia la inceputul lui iulie..si era o apa de ziceai ca te curenteaza cand intrii in ea.
Today's Potos (Thassos), Greece water temperature. Marine / ocean climate data updated daily, surface sea temperatures and recorded in degrees centigrade and farenheit.
Am plecat joi spre vineri noaptea, in jur de 2.00 am iesit din Bucuresti, la ora 11 eram in Limenaria.
Am stat maxim 15 min la Ruse.
Am stat in jur de 20 min la Makaza - crunt sa te opresti inainte de punctul de control, e in rampa
Am mers legat de cativa bulgari care pareau ca stiu drumul - am avut bucati de 160-170km/h
Am parcurs 1600km - cu tot cu plimbat pe insula - si am consumaat 3 plinuri de gaz - aprox 150 litri
Logan 1.6 16v RS133, 4 persoane + bagaj
Ma declr multumit de ceeace am realizat cu motorul, mai am un pic de calculat cu treapta a5a, care e scurta tare : 3000 rot/min la 100 km/h
In Thassos : m-am simtit ca in Mamaia, o multime de coca romaani si bulgari
Masini de neam prost - d-alea mari cu care incercau sa se strecoare pe stradute
Cutii de bere Timisoreana aruncate prin boschetii de pe plaja
Aceleasi masini de neam prot - GL-uri, X-uri, Q-uri etc - parcate amboulea
Temperaturi pana la 20grC, noaptea aprox 12grC, frigut am zis eu.
Va salut! In octombrie voi merge cu masina in Santorini! Ce ruta imi recomandati? Cum e cu gpl-ul in Bulgaria si Grecia? Se gaseste pe autostrazi?
Exista restrictii pe ferry-boat pentru masinile care au instalatie GPL?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment