Daca am hartile la medianav din 2014 credeti ca o sa imi vada autostrazile din Serbia si Macedonia? Ruta as vrea sa fie Severin - Serbia - Macedonia - Grecia (Kassandra). Este nevoie de update?
As Vrea Sa Plec Cu Masina In Grecia
Collapse
X
-
in serbia si in macedonia se construiesc autostrazi mai repede decat actualizeaza google hartile. de ceilalti ma indoiesc ca se misca mai repede decat "goagale". anul trecut, de ex, la iesirea din macedonia inspre grecia, am mers paralel cu autostrada in constructie/renovare, iar gps-ul tot incerca sa ma bage pe autostrada; avea el o problema ca mergeam paralel cu drumul la 8m
cand vrei sa mergi? eu merg pe kassandra in 30 iunie, cu o noapte popas la skopje, sa vedem orasul. unde suntem o trupa de 11-12 masini, mai merge unaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
ai mai fost sau acum e prima oara? dupa ce ai intrat pe autostrada nu prea ai cum sa ratezi, indicatoarele sunt o problema in orase la sarbi, nu pe autostrazi. de la severin pana la nis nu ai prea multe variante, iar la greci nu s-a schimbat mai nimic in ultimii 3 ani. pune beonroad sau alt gps moca pe telefon, ca backup, daca ai gps pe telefon, ca date in tara non-ue nu-i indicat sa folosestisi n-o sa ai nici o problema majora. eventual te invarti de doua ori in acelasi sens sau te intorci doua strazi, in rest, nimic notabil. te duci "teava"...
ps: cam rece apa in perioada aia pe kassandra...chiar, daca nu-s indiscret, unde, mai exact, mergi?Last edited by Seba; 21 January 2018, 20:27.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
in principiu da. de la nis tre' sa iei la tinta leskovac, vranie, kumanovo, veles, gevgelia, gefyra, salonic...doar ca nu intri in astea, iar de la nis oricum nu schimbi autostrada. sper sa bu vorbesc tampenii, dar a1/e75 odata luata, pana in grecia mergi doar pe ea.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment