Salutare tuturor si scuze pentru topic. M-am decis de curand sa imi cumpar o masina... M-am gandit in primul rand la bugetul meu ( pret masina + costuri intretinere + combustibil ). M-ar tenta sa cumpar noul Logan Preference GPL cu motor de 1.4. Nu am nevoie de o masina de fite, am nevoie de o masina de care sa ma folosesc cu placere si care sa nu ma "lase" la greu.
Scopul topicului meu este altul : Am auzit f multe pareri despre Logan, unii il catalogau drept o masina proasta iar altii il ridicau in slavi. Am citit o mare parte din topicurile de pe acest forum si pot spune ca mi-am creat o idee destul de buna despre masina.
Considerati ca as face o alegere buna cu acest model ? Are probleme ?
Am uitat sa precizez ca ar fi prima mea masina, urmeaza sa "iau permisul" in curand ( pe 1 sept am examen)
O seara placuta va doresc
p.S. Daca nu am facut topicul in sectiunea corecta rog un moderator sa il mute acolo unde ii este locul.
Scopul topicului meu este altul : Am auzit f multe pareri despre Logan, unii il catalogau drept o masina proasta iar altii il ridicau in slavi. Am citit o mare parte din topicurile de pe acest forum si pot spune ca mi-am creat o idee destul de buna despre masina.
Considerati ca as face o alegere buna cu acest model ? Are probleme ?
Am uitat sa precizez ca ar fi prima mea masina, urmeaza sa "iau permisul" in curand ( pe 1 sept am examen)
O seara placuta va doresc
p.S. Daca nu am facut topicul in sectiunea corecta rog un moderator sa il mute acolo unde ii este locul.
Comment