Actuator Dreapta Fata, Reparatie Vs Inlocuire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Actuator Dreapta Fata, Reparatie Vs Inlocuire

Buna, de ceva timp, usa dreapta fata nu se mai deschide/inchide din telecomanda sau butonul de pe bord, pot sa o deschid/inchid din exterior cu cheia, sau din interior daca ridic/apas pe butonul de pe usa. Nu cred ca e partea electrica de vina pt ca in usa se aude un zgomot ca si cum niste rotite din plastic nu mai calca bine si scapa. Zgomotul tine 2 secunde dupa ce apas pe telecomanda.... Am vazut pe net tutoriale despre inlocuit actuatorul.

Intebarea mea este: Actuatorul odata dat jos se poate demonta/repara la randul lui. Adica e turnat? Are suruburi? In poze arata ca si cum ar fi turnat.. Sunt aproape sigur ca o fi sarit/rupt ceva din el, dar nu as vrea nici sa desfac usa, sa constat ca e turnat si nu pot umbla inauntrul lui, si apoi sa montez totul la loc pana cumpar altul sa il schimb. Cineva care a umblat deja acolo poate stie mai exact cum arata. Va multumesc.

A avut grijă colegul Cristi Streulea să facă tutorial şi la problema ta.

Comment

re

Sunt doua parti lipite intre ele. Poti sa incerci sa-l desfaci, dar mai bine iei altul nou, gasesti cu 30-40 lei si daca reusesti sa-l repari pe cel vechi il ti de rezerva. De schimbat nu este greu deloc, trebuie doar putina atentie.
      PREFERENCE 1.6

Comment

Desfa fata de la portiera si da pe actuator cu WD40 din belsug, apoi actioneaza-l de cateva ori.
        Daca nu functioneaza, abia apoi treci la inlocuire. De obicei, se aduna praf pe el si de aia nu mai actioneaza.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google