E același motor
Se Opreste Motorul Doar Cand E Rece, Si E Scos Pe Liber Din Sarcina Brusc
Collapse
X
-
Si la mine a aparut acesta problema..imediat dupa schimbare de termostat...
Dimineata la rece cand trece din sarcina pe liber..nu mai poate sa mentina relantiul, si se opreste motorul...Dar dupa incalzirea motorului nu apare problema..
Eu presupun ca are legatura si aerul in vaporizator/instalatia de racire..
Dupa cateva zile si aerisire serioasa..era vizibil scaderea nivelului de lichid de racire in borcan dupa aerisire.. problema a disparut!
( Trecerea pe gaz, este reglat dupa cum a spus service-ul la 40 grade..dar si asa dupa trecere pe gaz la prima trecere pe gaz cand e rece afara smuceste putin motorul din cand in cand pana se incalzeste motorul mai bine....sincer consider temperatura reglata de trecere putin mica)
Comment
-
Salut am și eu aceasi problema la un logan 1.6 16V, dimineața când este sub 0 grade moare motorul dacă nu este în sarcina, iar când este in sarcina se simte o smucitura când face trecerea pe GPL. Am modificat temperatura de trecere a gazului de la 30 grade (asa era setata de cei care au montat instalația) la 35, dar la fel (am interfața de diagnoza).
Problema a apărut anul trecut după ce au fost temperaturile scăzute sub - 20, am luat în calcul condensul din filtrele GPL, am pus altele noi (+ kit mentenanță vaporizator) și tot asa.
Ceva sfaturi?
instalația este tomasetto stag 4 plus
Multumesc
Comment
-
De aprox. o saptmana am si eu parte de aceste opriri ale motorului(1.4 MPI k7j) la ralanti, am marit t.water (L.Renzo cu injectoare valtek) pana la 48 de grade, am resetat erorile dar problema persista chiar si la cald.
Voi incerca reglajul culbutorilor la un servis, clapeta si mpp le pot si eu verifica.Last edited by razvanu; 28 January 2018, 19:58.
Comment
-
Salutare. Cer si eu o parere, desi nu am Logan ci Saaab 9-5 motor 2.3 260 cai.
De cand a venit frigul, cand e motorul rece si masina trece pe gaz, motorul se opreste.
Daca schimb eu manual din buton pe la 60 grade, se balbaie dar nu se opreste.
Daca schimb la 90 grade, scade un pic turatia pentru 2-3 secunde, dar apoi totul e OK.
Ce poate fi?
Instalatie Zenit Pro cu injectoare Hanna, masina are in jur de 35,000 km de cand am pus instalatia. Deocamdata nu am ajuns la service din lipsa de timp.
MultumescSaab 9-5 Aero
Comment
Comment