A incercat cineva să inlocuiască singur kitul de la vaporizatorul Landi Renzo? Daca da, e dificil, au apărut cumva probleme? Eu am in Iasi o firma care cu kitul, pluc cele 2 filtre mi-a cerut 300 lei manoperă. Enorm de mult. Filtrele le-am mai schimbat singut, dat la vaporizator nu m-am bagat
Inlocuire Kit Vaporizator
Collapse
X
-
Sa postezi și mai târziu când o sa schimbi injectoarele, etc...
Adică ~100 RON manopera schimbat filtre și revizie la vaporizator plus garanție la lucrare îți pare mult?
Nu ești primul care face asta... După care sunați ca nu știți de ce nu merge, scăpa gaz etc...
În loc sa vezi care e problema, asta dacă o ai, te apuci de prostii...
Majoritatea vaporizatorelor rezista pana la peste 100k km...
Îți urez "succesuri"...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
Originally posted by nucu68 View PostA incercat cineva să inlocuiască singur kitul de la vaporizatorul Landi Renzo? Daca da, e dificil, au apărut cumva probleme? Eu am in Iasi o firma care cu kitul, pluc cele 2 filtre mi-a cerut 300 lei manoperă. Enorm de mult. Filtrele le-am mai schimbat singut, dat la vaporizator nu m-am bagatLast edited by raduvl; 17 April 2016, 22:46.
Comment
-
D-le moog, nu am înțeles exact care este supărarea sau nedumerirea dumitale. Apoi citește cu atenție. Am spus clar ca la service mi s-au cerut 300 de lei pt schimb și nu 100. Si cum cele 2 filtre se schimba in 10-15 minute, rezulta ca mai toata taxa este pentru vaporizator. Apoi explica mai clar ce treaba au injectoarele in toata povestea. Am spus ca am schimbat kitul pe la 40 mii km si acum la 80 vreau sa-l inlocuiesc din nou. Unde e greșeala?
Comment
-
Pai scade din 300 cat ai dat tu pe piese si vezi ce iese...100 si ceva...
La Landi injectoarele sant ok daca pui filtre de calitate...
La 30 filtrele nu stiu ce ai cumparat...sper ca pretul e fara transport...
Macar cumpara ceva de calitate...
Oricum e mai bine decat aia care spala filtrele ... de 2-3 ori...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
Comment