Teapa Gaz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by LuciBursuc06 View Post
    Ma faci sa-mi para rau ca am incercat sa te indrept unde trebuia. Eu cu un plin de la OMV A.Vlaicu fac o cursa Constanta-Mioveni(365Km) si ma mai invart cam 160-170km in Arges. Daca nu ati fost multumit imi pare rau.
    No offense! Nu am vrut sa arat cu degetul dar asa a fost. La plinul ala mi s-a oprit motorul de doua sau trei ori in deceleratie cand apasam ambreiajul ca sa schimb in viteza inferioara. Am consumat toooot gazul chiar mergand cu bazaitoarea aia, pana n-a mai fost pic. Am bagat iar Butan si n-am mai avut probleme. Asta e! Poate la tine e ok.

Succese!
    sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

Eu recomand Crimbo gas(mergem pe mana lu borcea)

Comment

Chiar daca nu mai e a lu` Borcea , CRIMBO sa fie . Gaz de calitate sau BullRom - si unul si altul sunt folositi si recomandati de uzina - deci all the way cu incredere
        1.6 MPi Icy White

Comment

de la gazprom are ceva sau de la lukoil?

Comment

La Lukoil in 3 din 5 cazuri bagi GPL 40-42 litrii si nu depasesti o autonomie de 300 km orice ar fi . Deci cam teapa , si de la OMV mi-am luat teapa odata si nu vreau sa mai risc (sunt banii mei). AGIP am auzit ca ar fi bunicel , dar nu am bagat de acolo . Merg tot pe usual stuff:
            Crimbo sau Rompetrol
            BullRom Gas
            ButanGas
            CIUDAT SI CONTRAR ASTEPTARILOR , un gaz bun de tot ECO+ de la MOL (foarte bun si ieftin) il bag in rest daca nu gasesc cele anterioare
            1.6 MPi Icy White

Comment

Fratilor, nu mai inteleg nimc. Unii de acolo, altii de dincolo. Si eu am GPL, si am observat ca, alimentand o perioada mai lunga de timp din acelasi loc, ba fac 300 km, ba 300 si ceva... desi stilul de condus nu l-am schimbat. Spinos subiect. Luam pana acum de al AGIP, apoi a trebuit sa ma opresc din criza de timp la un GPL de cartier, nou aparut. Primele alimentari a fost OK si la puterea masnii si la consum, iar acum am observat ca iar scade autonomia. Pana la urma, sa ajung la concluzia ca se fac manarii peste tot, si de oriunde iau pot sa nimeresc gaz bun sau nu ? Sincer, ma intereseaza sa protejez masina, si mai ptin consumul...

Comment

eu de la butan gaz bag si am fost cel mai multumit si calitate buna si pret. mai au ei scaparile lor da snt rare rau.

Comment

Crimbo . Nu fac niciodata mai putin de 380 km orice ar fi . Chiar daca e trafic de Bucuresti chiar altceva .
                  1.6 MPi Icy White

Comment

Calitate gaz

Originally posted by ingerulol View Post
                    Crimbo . Nu fac niciodata mai putin de 380 km orice ar fi . Chiar daca e trafic de Bucuresti chiar altceva .
                    Am cam 40.000 parcursi pe GPL si am vazut diferente mari de calitate.
                    Cea mai mare autonomie indiscutabil am avut la Crimbogaz. Puterea e fantastica. Am alimentat numai din Bucuresti.

Pe locul 2 vine Butangaz. Autonomia e buna dar puterea la acceleratii, rezerva de putere e mai mica decat la Crimbo.

Restul e tacere....Lukoil gaz e safe calitativ dar imi consuma cu 30% mai mult ca ceilalti producatori la acelasi stil de mers. Am mai testat Rompetrol si Petrom. Calitate mediocra dar e totusi safe (sunt controlati cat de cat).
                    In rest dacat sa pun gaz de la o statie particulara no-name mai bine merg pe benzina. Astia particulari cu gpl sunt f ciudati. De ex. in drumul spre mare prin zona Castelu e un popas "Sfantul" unde au si GPL. Sfinte Sisoe....presiune de 3 bari la alimentare.Nu se putea umple circuitul....
                    Dacia Logan 1.4 mpi+GPL Tomasetto

Comment

Salut...

Nu vreau sa fiu "badaran" ...dar eu nu am incredere in nimeni .. asta este .
                      Alimentez numai de la ButanGAZ cu 1.69 - Urziceni/ IL . Si nu am avut probleme .
                      Vad la unii dintre voi , ca la raportul Plin - Km > aveti in jur de 300 - 350 km/plin.
                      Eu cu un plin , nu am facut niciodata mai putin de 500 km ...dar niciodata !!!
                      Acu depinde si de stilul de condus , eu unu' schimb numai la 3000- 3700 rpm .
                      Aaa... si cei 500 de km ...facuti mixt ...
                      oi avea eu butelia mai mare ca a voastra...dar tot 42 L intra MAXXXIM ...(sau asa am impresia , pt ca nu m-am uitat niciodata )

In legatura cu puterea ... cam asa este .. Am fost nevoit sa alimentez si de la altii " fantoma " si se cunoaste la demaraj ... dar autonomia ramane aceeasi ...

Benzina de care bagati ? eu merg numai pe 95+ d'aia de la Petrom .
                      Toate cele bune ...
                      :animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:

Comment

pai la mixt te cred ca faci 500 de km pt ca astfel nu as vedea cum. asa am facut si eu si am mers peste 500 cu vreo 20 in plus da astfel nu vad cum. eu merg in jur de 400km poate si un pic peste.

Comment

clarificari

Cei care fac 300-350 km cu un plin au butelii mici. Eu am o butelie de 30 de litri utili cu care fac 400 km extraurban. Urban circa 250 in Bucuresti.
                          Dacia Logan 1.4 mpi+GPL Tomasetto

Comment

banuiesc ca toate buteliile de gpl de pe logan din fabrica sant la fel.

Comment

Va garantez eu ca la mers 130+ pe autostrada si trafic de bucuresti (militari zilnic) nu scoate nimeni sub 10-12 consum . Cel mai putin am facut 300 km cu GPL de la OMV (nu`sh ce au pus ei acolo , dar sigur GPL nu a fost) cel mai mult am facut 550 pe vremea cand faceam rodaj si nu depaseam 107 km/h (la fel consum mixt in aceleasi conditii)
                              O singura data am luat GPL de la noname super fantoma , prin Bucurestii NOI , am facut 480 km pana la Predeal (am tras de masina ca de caine mort) si inapoi (a trebuit sa alimentez - oricum imi mai trebuia foarte putin pana la destinatie inca vreo 10 litrii)
                              1.6 MPi Icy White

Comment

este imposibil sa nu luati teapa din cand in cand asta daca circuli cel putin 30 000 pe an

,,DE_TOATE,,

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google