Cel mai OK gaz care am bagat mi se pare cel de la Lukoil .
Teapa Gaz
Collapse
X
-
Am citit pe aici pe undeva ca gpl-ul de luk oil nu ar fi tocmai bun. Dar nimenu spune si de ce? Eu am masina din 2007 si folosesc doar luk oil. Doar cand nu am de ales pun de la alte firme, dar nu de la ... buticari. De altfel in Iasi, luk oil are cel mai ieftin gaz iar alte firme mai cu nume nu prea exista. Deci, care ar fi buba cu acest gaz?
Comment
-
In Braila bag mereu de la MOL si mi se pare bun gazul. Ce nu mi se pare ok este faptul ca presiunea de la pompa era cam 12, desi nu sunt 100%, tre sa mai verific. La MOL nu am fost niciodata dezamagit de GPL. Am bagat de la MOL si din Braila si din Deva si din Timisoara si e bun gazul.
Comment
-
de ce sunt tzepari mah, cand presiunea ideala e de 17 ?
Nu te lua dupa ala care a spus ca lucreaza in benzinarie ca vorbeste prostii.
Cum dracu sa fie consumul mai mare daca e presiunea mai mare de 10 bari cand spre motor merge cu aceeasi presiune orice i-ai face ? )
Iar legat de cei multumiti de MOL si OMV, e logic
MOL, OMV, Petrom, Lukoil, toti astia au gaz de la Petrom LPG (fostu' Shell Gas)
Comment
-
eu stiam ca e invers
cu cat presiunea este mai mica baga mai mult gaz in butelie
cu cat presiunea este mai mare baga mai mult aer compresorul alasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
@ Razvy
Nu ma iau dupa nimeni. SI am observat pe proprie experienta ca dupa ce presiunea creste mai sus de 10 bari autonomia scade . Poate nu ar trebui sa se intample asta insa realitatea e alta si nu am observat doar eu. Ca sa nu mai zic ca e diferenta de la cer la pamant cum trage masina de obicei si cum trage dupa gaz-ul de l-am pus de la astia
Masina o conduc doar eu deci nu poate fi vorba de stiluri de condus diferite.
Eu pun de obicei de la Mol-ul de pe Fundeni, sunt multumit de ei si tot acolo o sa pun si de acum inainte. Ca fapt divers, aia alimenteaza cu 9-10.
Comment
-
Presiunea sigur influenteaza cumva ... la mine cel putin de la statia de unde alimentez de obicei (gaz de la rompetrol) imi intra aprox 35 l , in alta parte imi intra undeva la 32.Nu m-am uitat sa vad cu ce presiune baga fiecare , dar in mod firesc creste sau scade si autonomia in functie de cantitate.
Comment
Comment