aveam un timp in care bagam gaz numai de la lukoil, dar se pare ca ede vreo 6 luni l-au prostit rau de tot si n-am mai bagat de atunci. rompetrol am fost multumit in mare parte. nici de la petrom nu am fost multumit , iar la noi aveam pretul mai mare decat la rompetrol (Teleorman). in primul rand se cunostea la demaraj si apoi la consum.
Teapa Gaz
Collapse
X
-
presiune de alimentare
verifica-ti presiunea cu care alimenta-ti masina cu gpl. Langa bazin exista un manometru. Are doua inscriptii - una neagra si una rosie. Cea neagra reprezinta presiunea cu care va baga gpl in rezervor. Daca va baga cu 7-8 atmosfere OK, hai maxim 10. Daca depaseste 10 atmosfere e pacaleala curata, baga mai mult aer decat gpl. Si chestia este ca nu poti sa verifici ca la benzina sa pui in sticla si sa vezi daca ai un litru. In conditiile in care se vinde cinstit la pompa se merita gpl ( adica consum plus investitia plus micsorarea volumului portbagaj) daca nu pacaleala. Eu am testat mai multe statii si din pacate constat ca toti s-au cam smecherit baga cu presiune mare. Daca ii intrebi zic ca asa-i reglat. Dar nu este asa. Se poate umbla la un robinet de unde se da presiunea mai mare sau mai mica. Acum exista o dilema. Cine da presiunea mai mare, patronul sau vanzatorul de la pompa? Si nu va inchipuiti ca fac asa numai no name-urile ci si Petrom (un exemplu Slobozia). Eu sunt un pic dezamagit ca am facut investitia, acum nu mai ramane decat sa-i caut pe cei mai cinstiti ( daca mai exista). Pentru ruta Braila-Slobozia va recomand statia Bulrom de la Iazu-Ialomita ( adevarat ca sunt noi, s-or smecheri si astia mai tarziu).
Comment
-
-
Cei mai mari tepari din Bucuresti sunt cei de la OMV. Anul trecut a fost ultima oara cand am alimentat de la ei, cu 20 de litri mersesem 130 de kilometri si deja nu mai trecea de 4000 rpm. ca trebuia sa alimentez iar. Oi' forja eu masina cand merg, dar prea de tot), trecusem pe Lukoil, acelasi stil de mers, deja mergeam 170 de kilometri pana sa intre "limita" naturala a turatiei), asa mai zic 20 de litri. De atunci numai de la Lukoil alimentez, sunt foarte multumit de ei.
Comment
-
Pentru cei de la Braila, pana la urma ce statii GPL sunt de incredere?
Comment
-
La Lukoil-ul de pe centura cu ramnicu sarat am vazut ca aduceau gaz de la bullrom. dupa aceea am alimentat de acolo si mi s-a parut bun.
Comment
-
-
acum vreo 2 saptamani
si era mai ieftin decat la Bulrom la pod
Comment
-
Comment
-
vineri am fost la bucale si am bagat gaz numai de la lukoil si a fost foarte bun, si cred ca o sa ma dau pe gaz lukoil de acum incolo.
Comment
Comment