Teapa Gaz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asta sa fie motivul pentru care a ieftinit recent gazul de la Lukoil ? Rompetrol are 3,14 ron , Bulrom 3,15 , petrom 3,25 ... Lukoil 3,01 .
    M-ar tenta pretul de la Lukoil .

Comment

• Sa-i frec ... eu unul m-am linistit cu Lukoil...
      Adevarul e ca nici nu mai stii de unde sa alimentezi...sint doar vreo 2 producatori de gaz...
      Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
      Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• Nu stiu ce sa zic cu gazul asta de la Lukoil. Eu am alimentat o singura data rezervorul de la gol la plin 100% de la lukoil si nu am simtit nimic deosebit. Asta se intampla anul trecut. La fel se zice si de benzina de la lukoil dar practic n-am simtit nimic. Am bagat si benzina anul trecut fara sa se simta ceva ciudat la motor.

Eu sper sa tina pretul mai jos la gpl si e posibil sa incerc in viitorul apropiat. Momentan imi e incomod , lukoil nu are statii gpl apropiate de locatia mea.

Comment

• Eu am alimnetat numai Luk din octombrie...
          Acum e o problema...schimbasem filtrul de 1000km...

Comment

• Ultimele 10 plinuri le-am facut la lukoil, ~5000 km, numai de la statia de pe fundeni, langa XXL penny market. Masina mi se pare ca merge foarte bine, nu este nicio problema, trage fix ca pe benzina, consuma cu ~1 litru un plus pe gaz. Parerile sunt impartite si depinde de noroc, cei care aveti probleme cu filtrele mai bine va ganditi de 2 ori pana sa dati vina pe o anumita statie de gaz.
            Eu bag numai de acolo si nu am avut probleme deloc, cu absolut nimic, instalatia e trecuta de 10 mii km, la 15 mii o sa ma duc si eu la revizie sa vad cum arata filtrele, dar sunt mai mult ca sigur ca nu au nicio problema, doar mizerie cat e normal.

moog - poate ai nimerit filtru prost sau defect de fabricatie
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• @sammy

NU cred ca e murdar incat sa strice filtrul- am mai bagat si eu de la Lukoil-ul de pe Fundeni. Insa iti recomand un test: dupa ce termini gazul de la Lukoil fa un plin la Mol tot pe Fundeni si spune-mi pe urma daca mai consideri gazul de acolo bun.

Comment

• Crede-ma ca pun numai filtre bune...eu le aduc ... si le schimb pina in 10k...
                Original Tomasetto pt lichid si de la Lovato (nu e originalul) dubla filtrare din poliester pt gazos...

Comment

• eu dupa tutorialul ala de acum 1-2 saptamani am comandat filtrele si azi,cand am desfacut din nou capacul de la filtrul de faza lichida era mizerabil,dar nu atat de mizerabil ca atunci pentru ca nu am apucat sa merg atatia km intre timp.tot de la lukoil am bagat pana azi.de acum ma schimb.trec pe mol sau rompetrol.

Comment

• In mod normal ala de lichid trebuie sa fie putin uleios si CEVA urme de mizerie...
                    Ala de gazos ~ curat...
                    Asta dupa 10-15k...

Comment

• Am mai bagat de la Mol si de la Rompetrol, ambele de pe Fundeni si cu gazul de la amandoua am mers un nr de km mai mic decat daca bagam de la lukoil. De tras mi se pare la fel. Uite am sa bag iar de la rompetrol, ca mol chiar nu-mi inspira incredere mai ales ca noaptea nu pot sa bag gaz nefiind dorel la statie ...

Comment

• Eu alimentez numai de la LukOil si nu am avut nici o problema, sunt multumit cum merge, in schimb, am alimentat de la OMV si am zis ca nu mai fac traba asta niciodata, un gaz foarte prost.
                        Am vazut si eu ca a scazut pretul la LukOil, poate dupa ce s'a intamplat cu cei care au alimentat in ardeal !
                        ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

• Alimentez de la Mol sau Rompetrol.Logan 1.4 mpi-instalatie tomasetto stag 200.minim 500 km cu 40l de gpl.

Comment

• poate la drum intins iti mananca 8% pe gaz, altfel in oras sub 10 nu prea se poate .
                            reconfirmat problema cu gazul de la rompetrol, te cacaia in el. cu gazul de la lukoil masina consuma acum vara cu tot cu AC, undeva la 11, 11,5 %, cu gazul de la rompetrol sare la 12,5 %, misto, nu ?

Comment

• eu am ramas odata fara gaz la masina si nu aveam decat 10 lei la mine si am alimentat de la un gpl de prin cartier si am mers 15 km cu el, dupa ce am alimentat de la lukoil fac suta cu 30 lei...

Comment

• Deobicei nu prea scriu pe forumuri (dar de citit le citesc), acum 2 zile am alimentat la petrom dupa ce am consumat tot gazul din butelie, ii spun la tipul de la pompa sa-mi faca plinul (tot timpul fac plinul) si nu imi intra mai mult 45 litri (in conditia ca mai aveam ceva gaz in butelie),acum nefiind foarte atent la ceas cand ma uit la pompa aveam 61 litri bagati (in situatia in care rezervorul are 60 litri), ii spun la tipul de la pompa sa opreasca pt ca am crezut ca mi-a cedat conducta de alimentare (dar nimic) ala de la pompa imi spune ca poate are ceva rezervorul, cand ajung acas sun la firma care mi-a montat instalatia si imi spune ca se poatesa intre in functie de temperatura ambientala (afara erau 15 grade) dar daca se incalzeste s-ar putea sa-mi cedeze supapa de siguranta (in idea ca nu consumam gazul din butelie) acum citind pe forum imi dau seama ca m-au tepuit (sa fii comprimat lichidul mai mult ca deobicei) nu stiu ,dar am computer care imi scotea consumurille aproximativ bine, acum am sa merg pana se gata sa vad daca consum cei 60 litri.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google