Salut baieti, tre sa facem ceva cu statiile de alimentare GPL, m-am tot saturat sa iau teapa si sa merg 300 de kilometri sau 250 in loc de 400 da-o dracu de treaba ca tot banii aia ii dau. Imi vine sa-i string de git citeodata pe saracii vinzatori, dar nu cred ca ei sunt devina. In fine, iertati-mi revoltarea dar aveti citeva sfaturi pentru a nu mai lua teapa.Precizez ca nu pot alimenta cu gpl doar dintr-un sinur loc. Va multumesc si numai bine!
Teapa Gaz
Collapse
X
-
Alimenteaza de la PetromV si n-o sa fie probleme.
-
ROM PETROM ? RomPETROL sau Petrom ? La care te-ai referit . Ofera-ne impresii. Eu am alimentat 1.12 litrii de la AGIP )) pana acum nu s-a golit rezervorul pe care l-am avut din uzina . Am 450 km . Ofer impresii dupa reFILL
nu mai raspunde cu "quote" la ultimul post. foloseste "post reply" sau "quick reply". deja nu mai esti nou pe forum, nu se mai accepta scuze, la prima abatere vine warn-ul...Last edited by Seba; 25 September 2008, 02:22.1.6 MPi Icy White
Comment
-
Locul 1: OMV
Locul 2: PetromV
Locul 3: CrimboGas
Incercati sa va feriti de acele statii care iti alimenteaza masina cu o presiune mai mare de 8 Bari. Daca le spuneti o sa motiveze ca incarca mai repede asa dar si Dumneavoastra terminati gazul mai repede. Puteti sa verificati chiar voi daca va uitati pe pompa sau langa motor trebuie sa aiba un manometru care indica presiunea. Asteptam alte secrete eventual de la oamenii din domeniu.sigpic
Comment
-
are dreptate am discutat cu cineva de la Crimbo aceasta treaba . CrimboGas apartine de 2 luni de Rompetrol apropos pt necunoscatori si a spus ca alimentarea la presiune mare (mie mi-a zis de 0.8 dar in fine) baga aer in rezervor si vei merge 300km sau mai putin pt k aerul + aer nu intretine arderea . Sincer nu am vazut nicio` statie GPL OMV dar am sa mai cautLast edited by Seba; 25 September 2008, 02:22.1.6 MPi Icy White
Comment
-
Cred ca majoritatea aveti in oras OMV. Eu numai de'acolo bag gaz ...
Andreiutzu se merita pana cand incep sa cada piesele... Cand merg cu masina prietenei prin oras ( Cielo 1.5 GLE ) am consum de 12 -13 pe benzina , pe gaz am 13-14 ( la ~jumatate de pret ). Dar in ultimul timp au inceput sa cada piesele care au legatura cu gazul .... ( injectoare , pana ss garnitura a terminat'o ... ).Last edited by Razzvan; 25 September 2008, 03:13.
Comment
-
OFF:
50 l? Ai rezervor mai mare, cred! E pus de tine?
ON:
Intotdeauna (cat sunt in oras) pun de la ButanGas (Billa). Cand nu am alta solutie, pun de unde apuc. De doua ori am luat *cenzurat* pana acum cu gazul de la OMV (A.Vlaicu-la indemnele unui cineva))si de la un no name: dadea sa moara motorul si masina nu s-a mai inscris in consumul mediu normal ci a trebuit sa alimentez mai repede decat ma asteptam. Pt. mine formula castigatoare e ButanGas (Billa) & Efix 95 (RP-Far).
Succese!Last edited by koldun; 26 September 2008, 09:30.sigpicLaureate 2007 GPL
Comment
-
Originally posted by koldun View PostOFF:
50 l? Ai rezervor mai mare, cred! E pus de tine?
ON:
Intotdeauna (cat sunt in oras) pun de la ButanGas (Billa). Cand nu am alta solutie, pun de unde apuc. De doua ori am luat *cenzurat* pana acum cu gazul de la OMV (A.Vlaicu-la indemnele unui cineva))si de la un no name: dadea sa moara motorul si masina nu s-a mai inscris in consumul mediu normal ci a trebuit sa alimentez mai repede decat ma asteptam. Pt. Mine formula castigatoare e ButanGas (Billa) & Efix 95 (RP-Far).
Succese!sigpic
Comment
-
Eu am facut cu 42.98 litrii GPL 481 km (in conditiile in care am facut A1 dus intors Bucuresti -Pitesti - Bucuresti ) mers in rodaj , schimbat la 2500 maxim 3100TURE. COST 100 RON . Pe benzina cam aceeasi distanta o fac cu 180 si ceva de RON .1.6 MPi Icy White
Comment
Comment