Teapa Gaz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Teapa Gaz

Salut baieti, tre sa facem ceva cu statiile de alimentare GPL, m-am tot saturat sa iau teapa si sa merg 300 de kilometri sau 250 in loc de 400 da-o dracu de treaba ca tot banii aia ii dau. Imi vine sa-i string de git citeodata pe saracii vinzatori, dar nu cred ca ei sunt devina. In fine, iertati-mi revoltarea dar aveti citeva sfaturi pentru a nu mai lua teapa.Precizez ca nu pot alimenta cu gpl doar dintr-un sinur loc. Va multumesc si numai bine!

Alimenteaza de la PetromV si n-o sa fie probleme.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cine are in oras... Cine nu
      sigpic

Comment

Cine e din Braila, feriti-va de cei de la Piata Mare, mare tepari...Gazul de la ei are numai metan si aer si mai e si de la moldoveni, foarte puturos...
        Eu personal alimentez numai de la CrimboGaz si se cunoaste diferenta...

Comment

Crimbo gaz, excelent si am facut si 2 plinuri de la Butan gaz..Ok....Azi am facut de la rompetrom dar de obicei de la crimbo
          AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

ROM PETROM ? RomPETROL sau Petrom ? La care te-ai referit . Ofera-ne impresii. Eu am alimentat 1.12 litrii de la AGIP )) pana acum nu s-a golit rezervorul pe care l-am avut din uzina . Am 450 km . Ofer impresii dupa reFILL

nu mai raspunde cu "quote" la ultimul post. foloseste "post reply" sau "quick reply". deja nu mai esti nou pe forum, nu se mai accepta scuze, la prima abatere vine warn-ul...
            Last edited by Seba; 25 September 2008, 02:22.
            1.6 MPi Icy White

Comment

Locul 1: OMV
              Locul 2: PetromV
              Locul 3: CrimboGas

Incercati sa va feriti de acele statii care iti alimenteaza masina cu o presiune mai mare de 8 Bari. Daca le spuneti o sa motiveze ca incarca mai repede asa dar si Dumneavoastra terminati gazul mai repede. Puteti sa verificati chiar voi daca va uitati pe pompa sau langa motor trebuie sa aiba un manometru care indica presiunea. Asteptam alte secrete eventual de la oamenii din domeniu.
              sigpic

Comment

are dreptate am discutat cu cineva de la Crimbo aceasta treaba . CrimboGas apartine de 2 luni de Rompetrol apropos pt necunoscatori si a spus ca alimentarea la presiune mare (mie mi-a zis de 0.8 dar in fine) baga aer in rezervor si vei merge 300km sau mai putin pt k aerul + aer nu intretine arderea . Sincer nu am vazut nicio` statie GPL OMV dar am sa mai caut
                Last edited by Seba; 25 September 2008, 02:22.
                1.6 MPi Icy White

Comment

Pe langa teapa de o dau cei de la pompele de gaz mai vine si intrebarea....Se mai merita GPL'u pe masina?

Comment

Cred ca majoritatea aveti in oras OMV. Eu numai de'acolo bag gaz ...

Andreiutzu se merita pana cand incep sa cada piesele... Cand merg cu masina prietenei prin oras ( Cielo 1.5 GLE ) am consum de 12 -13 pe benzina , pe gaz am 13-14 ( la ~jumatate de pret ). Dar in ultimul timp au inceput sa cada piesele care au legatura cu gazul .... ( injectoare , pana ss garnitura a terminat'o ... ).
                    Last edited by Razzvan; 25 September 2008, 03:13.

Comment

Salutare! Eu alimentez de obicei numai de la agip si fac in medie 450-500 km cu un plin(45-50 litrii), consum mediu. Cea mai mare teapa e de la lukoil. Nu faci mai mult de 300 km. In rest sunt ok dar cel mai bun gaz este la agip dupa parerea mea!

Comment

OFF:
                        50 l? Ai rezervor mai mare, cred! E pus de tine?

ON:
                        Intotdeauna (cat sunt in oras) pun de la ButanGas (Billa). Cand nu am alta solutie, pun de unde apuc. De doua ori am luat *cenzurat* pana acum cu gazul de la OMV (A.Vlaicu-la indemnele unui cineva))si de la un no name: dadea sa moara motorul si masina nu s-a mai inscris in consumul mediu normal ci a trebuit sa alimentez mai repede decat ma asteptam. Pt. mine formula castigatoare e ButanGas (Billa) & Efix 95 (RP-Far).

Succese!
                        Last edited by koldun; 26 September 2008, 09:30.
                        sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

Originally posted by koldun View Post
                          OFF:
                          50 l? Ai rezervor mai mare, cred! E pus de tine?

ON:
                          Intotdeauna (cat sunt in oras) pun de la ButanGas (Billa). Cand nu am alta solutie, pun de unde apuc. De doua ori am luat *cenzurat* pana acum cu gazul de la OMV (A.Vlaicu-la indemnele unui cineva))si de la un no name: dadea sa moara motorul si masina nu s-a mai inscris in consumul mediu normal ci a trebuit sa alimentez mai repede decat ma asteptam. Pt. Mine formula castigatoare e ButanGas (Billa) & Efix 95 (RP-Far).

Succese!
                          Ma faci sa-mi para rau ca am incercat sa te indrept unde trebuia. Eu cu un plin de la OMV A.Vlaicu fac o cursa Constanta-Mioveni(365Km) si ma mai invart cam 160-170km in Arges. Daca nu ati fost multumit imi pare rau.
                          sigpic

Comment

Dati pe google "gaz online" si veti avea tot felul de statii de alimentare, cu preturi si calitatea combustibilului, nu stiu cit de concludent este dar voi verifica. Azi am aflat si eu de acest site asa ca nu aruncati cu pietre. Noroc

Comment

Eu am facut cu 42.98 litrii GPL 481 km (in conditiile in care am facut A1 dus intors Bucuresti -Pitesti - Bucuresti ) mers in rodaj , schimbat la 2500 maxim 3100TURE. COST 100 RON . Pe benzina cam aceeasi distanta o fac cu 180 si ceva de RON .
                              1.6 MPi Icy White

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google