Imi Curge ulei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

problema aceasta a avut-o toate loganuri-le fabricate in perioada 06.2007 - 06.2008inclusiv al meu fabricat in 29.11.2007. La 7500 km,la primul schimb de ulei deja curgea pe la un pinion de la cutie...problema a fost remediata pe garantie
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

informatii noi

Originally posted by stolniceanulucian View Post
      Astazi am vazut si eu pete de ulei pe capacul de la distributie.

Masina am cumparat-o in februarie 2008. Acum am 35 000 de km.

Garantia a fost de 18 luni ceea ce inseamna ca trebuie sa fac reparatia pe banii mei ceea ce nu ma incanta deloc. Ar fi o mare bila neagra pentru Dacia.

Oare pot vorbi la VC sa imi faca reparatia gratuit avand in vedere ca pana acum am facut reviziile la ei si e viciu de fabricatie cunoscut ?

A mai incercat cineva asta ?
      Revin cu informatii noi. Am scris un mail la Vocea Clientului dupa cum puteti vedea in fisierul .txt atasat la acest post.

Dacia a recunoscut problema si au acceptat sa imi remedieze defectul chiar daca nu mai am garantie. Au spus ca suporta ei valoarea pieselor, iar eu sa platesc manopera.

Manopera m-a costat 297 de RON, iar piesele ar fi fost in jur de 450 RON(platite de Dacia).

Partea proasta este ca am platit 297 RON, partea buna este ca mi-au schimbat ei distributia cu piesele lor si acum voi avea de schimbat distributia la 95 000 de km si nu la 60 000 de km.

Reparatia s-a facut la Emilian Sibiu. Sper sa o fi facut bine ca nu prea au reputatie buna.

Sfatul meu pentru cei care au pierderi de ulei la distributie si au iesit din garantie este sa vorbeasca frumos la Vocea Clientului, sa le trimita numarul de identificare a masinii si pot scapa mult mai ieftin decat sa plateasca ei tot.
      Attached Files
      Logan GPL 1.4

Comment

CE se discuta aici se mai discuta mult mai demult si pe alt tread... si problema e de mult timp..nu numai in loturile date de voi...
        Eu o am din 2006 08...si , si eu am problema asta...am 37000 si inca merg asa cu ea...nu are nici pe dracu...nu consuma ulei vizibil... doar ca am o pata acolo pe capac...care si daca sterg dupa sute de km revine

continuati va rog aici
        Last edited by mumus; 18 February 2010, 00:12. Reason: Automerged Doublepost
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google