Am Logan-ul fabricat in februarie 2008, i-am schimbat distribuţia la 6000 şi a început să-mi curgă ulei din dreapta, dinspre cutie, ce fac? Merg la Tulcea?
Imi Curge ulei
Collapse
X
-
Mergi la Star Service cat mai repede ca sa nu se intample altceva in timp.
Comment
-
Si eu am shimbat distributia tot la 6000 km ... Se pare ca lotul din februarie - martie -*** . ( a mea este din martie 2008 ) au fost piese proectate najpa...( adik - simeringu de nush ce...Ca nu ma pricep) ..Ideea este ca ...Au avut probleme...Eu aq am alta problema..Dak va uitati la furtunul de la vasul de expansiune este legat deun colier care este prins de un picior al injectorului. Problema este ca din cauza vibratiei, se dasface un surub si ma trezesc ca nu mai am ampa in vas...Curge putin dar trebe sa completez cam la 2 luni.. O sa vad cum imi rezolva problema la revizia de 20000 km ca trebuie sa ma duc..Va tin la curent dak vreti .. Bafta.:animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:
Comment
-
Salutare baieti !!
Eu am loganul din 07.07.2007 .La doua saptamani de la cumparare a aparut o pata de ulei pe capacul de plastic de la cureaua de distributie . La vremea aceea nu am dat atentie , am zis ca s-a topit ceva vaselina de pe vreun surub de prin acea zona . La revizia de 1 an ( si cam 12000 km ), dupa ce le-am aratat pata de ulei mi-au facut programare la o saptamana si au schimbat un pinion , cureaua de distributie care era plina de ulei si un simering . De atunci nu mai curge ulei ( sa nu zic intr-un ceas rau !! ).
Comment
-
Si chiar daca nu sunt scurgeri de ulei si e fabricata in perioada respectiva e bine de mers in service, sa se vada daca face parte din lotul pe care s-au pus simeringuri Sinterom, din lotul cu probleme.
Comment
-
Si mie imi curge ulei dar pe la disitributie se vede asa prelins mai mult pe la langa compresorul de aer conditionat eu am zis ca o fi de la joja si nu prea i-am dat seama acum vad ca s-a imprastiat uleiul chiar si pe capota sa ma duc in service? numai ca a mea nu este diesellaureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Logan 1.4 GPL
Salutare prieteni ,si eu am luat Loganul in noiembrie 2007 si am urmatoarea problema :am scurgeri de lichid de recire motor -antigelu din vasul de expansiune lichid racire motor....asta pe la niste coliere.Cei de la servis au motivat ca ar fi presiunea prea mare si asta se intampla la cele cu GPL din fabrica cum e a mea.Mi-au refacut colierele la revizia de 15000 km si nu a mai curs ca inainte dar s-ar parea ca tot mai sunt pierderi....Last edited by padys78; 6 May 2009, 12:13.
Comment
-
Greetings !
Buuuun....problema exact cum a zis si Andrei a fost cu tot lotul din perioada aceea !!! (nov.2007-mar.2008). Eu cand am fost la revizia de 15 K de km, mi-au gasi aceleasi pete de ulei ca si la voi, si mi-au skimbat un semering de la pompa de ulei ! Intr-adevar scria pe el synterom au dat jos toata baia... am inteles ca Dacia si-a luat o tzeapa urata cu synteromul asta, pt ca ei acum platesc absolut toate manoperele de inlocuire a acestor piese. Nici nu mai zic de insesi piesele cat or costa... mie mi-au pus piesa originala Renault !
IMI ZICEAU BAIETII CA, CU TOTUL , LUCRAREA CARE A DURAT 5 ORE AR COSTA IN JUR DE 18 MILIOANE, fireste eu eram in garantie deci costul meu moca.
PT CEI CARE AVETI ACEASTA PROBLEMA, MAI ALES DACA SUNTETI IN GARANTIE, nu mai stati fratilor... GO TO SERVICE !
Cu ocazia asta mi-au skimbat si cureaua de distributie, deci acum o sa o skimb la 75 de mii de km.
Hai ca v-am pupat papa !
Comment
-
Daca aveti masinile produse intre nov.2007-mar.2008 si nu se vad pete de ulei la distributie, nu va schimba nimic !!!! Cineva mi-a spus ca ii face poza la acea scurgere de ulei si o trimite la Dacia , iar daca ei autorizeaza , atunci se face schimbul de pinion, simering si curea . La mine nu a mai fost nevoie de poza .... nu stiu care sunt regulile , asta daca sunt .... !!!!!
Comment
-
si eu am patito cand m-am dus la prima revizie de 15000 au descoperit k lmi curgea ulei pe la capacul de distributie. binelnteles ca au rezolvat , problema era pinionul de la pompa de ulei. am fost foarte uimit si suparat cum se poate asa ceva la numai 15000. Mi-au garantat k nu voi mai avea problema asta vreodata ca au montat unul original de renault ca din cate am lnteles piesa era romaneasca. Asa ca fuga repede ln service.
Comment
Comment