Imi Curge ulei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dap, norocosi cei care au descoperit faza asta in perioada de garantie... eu am luat masina in septembrie 2007 cu gpl de fabrica, am fost cu ea la prima revizie in perioada garantiei.... nu m-am uitat ce-i drept la motor, dar cu siguranta si atunci aveam ulei scurs pe capacul de la distributie si jos la ultima fulie de la cureaua de anexe.
    Cand am descoperit eu imensa pata de ulei, iesise din garantie (18 luni se dadeau pe atunci garantie si nici cu extenso nu-ti dadeau mai mult). Asa ca si acum merg cu ea cu scurgeri de ulei... am spalat-o la motor sa vad exact pe unde pierde ulei.
    Scurgerile sunt mici... eu continui sa merg cu ea asa pana fac rost de bani sa schimb acel pinion, asa ca sper sa nu am probleme grave... oricum am rulat peste 10.000 km cu aceste scurgeri

Comment

Daca iti curge pe la distributie , vezi ca este cureaua plina de ulei ..... sa nu ai vreo surpriza ...

Comment

Si eu am avut aceeasi problema ca si voi cu uleiul ... curgea si nu stiam de unde. Fiind in garantie masina ( 1.4 mpi/gpl) a fost dusa inapoi si schimbata distributia la doar 7000 km. A mea este din decembrie 2007 si prin primavara in 2008 a fost schimbat tot ce tinea de acea problema . am ajuns la 48,000 km si nu am mai avut nici o problema la motor deocamdata.Partea buna la mn era ca nu era ulei pe curea , era curata curata.

Comment

si pe unde curgea ulei pe ea pina la urma??
          Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

tvstar1 nu ai citit posturiile din urma?se vorbeste de un semering,un pinion.....

Comment

omu citeste de la sfarsit la inceput )
              Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

1,4gpl masina luata in februarie 2008,acelasi probleme vazuta la timp si rezolvata la prima revizie pe garantie,daca nu era garantia mar fii costat dupa factura 330e din cauza asta e mai bine sa te mai uiti pe la motor, macar asa de forma sa vezi ce mai pica,si cu antigelul am avut problema,dar am rezv eu am mai inlocuit din coliere.......

Comment

da asa este ai dreptate imi cer scuze.
                  Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Ce se intampla daca mergi cu scurgerile de ulei completand uleiul?Masina mea este din iulie 2007 ,si nu am scurgeri de ulei pana acum(47000km).

Comment

inca un 1.4 MPI GPL cu probleme

Astazi am vazut si eu pete de ulei pe capacul de la distributie.

Masina am cumparat-o in februarie 2008. Acum am 35 000 de km.

Garantia a fost de 18 luni ceea ce inseamna ca trebuie sa fac reparatia pe banii mei ceea ce nu ma incanta deloc. Ar fi o mare bila neagra pentru Dacia.

Oare pot vorbi la VC sa imi faca reparatia gratuit avand in vedere ca pana acum am facut reviziile la ei si e viciu de fabricatie cunoscut ?

A mai incercat cineva asta ?
                      Logan GPL 1.4

Comment

avem masini surori, si la mine a fost aceeasi problema, numai ca eu m-am dus imediat ce am cumparat-o sa-mi schimbe piesele defecte.

Comment

Problema asta este prezenta la toate masinile fabricate in perioada aia sau doar la unele ? Toate motorizarile ? Eu am un 16V cumparat la inceputul lui 2008, nu prea obisnuiesc sa ma uit sub capota dar cand mai bag lichid de parbriz si alte chestii nu am observat ulei nicaieri. Unde trebuie sa ma uit mai exact ?
                          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

16v nu au acesta problema.

Comment

Salut, stolniceanulucian am si eu aceasi problema si a mea a iesit din garantie daca rezolvi ceva te rog zine si noua aici cum ai rezolvat sau daca e sa platesti cat te costa.banuiesc ca ar merge chestia asta daca se stie ca e o problema sa o rezolve ei ca e greseala lor.

Comment

Astia nu vor sa plateasca nici cand este in garantie, clubsandero, citeste aici: http://www.clubsandero.ro/showpost.p...4&postcount=23

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google