Recomandare Instalatie GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• einstein1984. M am referit la primul consum cand am bagat doar de 50 lei. Consumul nr 2 de 42 litiri a fost extern.

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
      Pai iti fac eu calculul acum, ca am absolvit postuniversitara de facut calcule de consum.
      Fii atent! Deci zici ca ai pus GPL de 50 de lei, adica 50 / 3.01 = 16.61 litri alimentati. 16.61l / 190 km * 100 = 8.7 l/100km.

Baietii cu 1.6 16v spun ca lor le consuma 11-12, numa' tie iti consuma mai putin decat consuma un 1.4MPI pe benzina...
      Eu am auzit de la băieții cu 16v un consum de 10 pe gaz pe vremea asta cauciucuri vara... Acum m-or fi mințit

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
      sigpic

Comment

• laguna 1 , motor 18 16v mixt e de 10 chiar 10 si spre 11. afara la drum intins 8,5 pe clima pe gpl. am facut un drum de 200 km afara si am mers si cu 180 dar si consumul a sarit aproape 10.

Comment

• Salut. La motorul de 1.6 16V, pe Duster, consumul mediu pe GPL este ~10.8. In afara cam 9 litri, in oras cam 12.5. Bref, 2 litri in plus peste consumul de benzina. Mers normal, pana in 110 km/h.
          Dacia Duster 1,6 16V - benzina & Gpl

Comment

• o recomandare de instalatie pt un megane III, 1.4 tce, 130CP, motor H4J, fabricatie 2010

Comment

• Mai revino cu intrebarea peste 6 luni. Deocamdata nu pot recomanda nimic, dar vezi peste cine dai, poate iti pune una clasica.
              Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

Comment

• M-am hotarat sa montez pentru al meu 1.6_16v Euro4, un BRC 24.11 la Vernesti, dar nu stiu cand. Ma intereseaza foarte mult fiabilitatea(nu ma pricep la instalatii GPL si la mai nimic pe partea de mecanica) si sa nu umblu toata ziua la reglaje/service/etc(nu prea am timp pentru asa ceva).
                E ok, gresesc cu ceva?

Comment

• Sa scrii aici cand te programeaza ca sunt curios.Eu am sunat saptamana trecuta si m-au programat pe 25.04,dar nu e nimic 100% sigur,sunt foarte aglomerati.
                  Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.

Comment

• @andreyi - Salut. Faci alegerea corecta, dupa parerea mea. Eu am montat anul trecut la Vernesti un BRC 24.11. Am 7000 km fara probleme. Ursamajor, tot brailean ca si mine, a montat Landi. Si el foarte multumit. Baietii fac montaj & reglaj de calitate la Vernesti. Succes.
                    Dacia Duster 1,6 16V - benzina & Gpl

Comment

• andreyi
                      si eu tot la baietii de la Vernesti mi-am montat gazul si sunt super ok.
                      bafta.

Comment

• Andreyi si eu ma numar printre cei ce si-au montat GPL la Vernesti si nu regret nici o clipa pentru alegerea facuta.Sunt super ok si foarte comunicativi.

Comment

• Mersi pentru feedback.

Comment

• Am tot citit pe aici si nu prea m'am lamurit in legatura cu instalatia pe care sa o aleg..cateva ideii sfaturi si locuri unde pot monta gpl (bucuresti-ploiesti)multumesc frumos
                            Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                            Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                            sigpic

Comment

• Ce anume n-ai inteles?
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• O instalatie ok ca pret si fiabilitate..care e cea mai ok pt logan?sa nu am probleme..am inteles ca fratteli nu sunt chiar asa ok..o instalatie la care sa nu pierd din putere.vreau sa fac si o resoftare dupa ce voi pune gpl
                                Last edited by faraonw; 25 April 2014, 23:52.
                                Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                                Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google