In ceea ce priveste omologarea RAR, au facut atat trecerea de la 7 la 5 locuri, cat si omologarea instalatiei, FARA COST! Sa vad eu cand face Vernesti asta...
Aha... Magari la pret!
Eu unul ma uit la altceva: firma sa aiba capital social.
De Andrei GPL, ne-a Gigi Miliardarul GPL si Fane Maciuca GPL, nu vreau sa aud sau sa interactionez.
Poate sunt eu dus cu capul
Nu ma prea pricep eu la instalatii, dar presupun ca LR evo e ceva mai capabila ca Stag 200. Daca exista diferente palpabile, nu stiu.
Totusi, cred ca o instalatie buna pe Logan este cea care are costurile cele mai mici de intretinere.
Eu am gpl pe MCV si pe forduri. Nu stiu marca, insa am contract de intretinere cu cei de la Agrom.
Ce primeste in schimbul contractului:
- vine un sulica si ia masina. La predarea masinii se semneaza un proces verbal cu poze atasate
- aduce sulica masina. - se semneaza un proces de primire.
- plata la 30 zile.
Mai mult nici ca mi-as dori.
Originally posted by vitriol
View Post
Eu unul ma uit la altceva: firma sa aiba capital social.
De Andrei GPL, ne-a Gigi Miliardarul GPL si Fane Maciuca GPL, nu vreau sa aud sau sa interactionez.
Poate sunt eu dus cu capul
Nu ma prea pricep eu la instalatii, dar presupun ca LR evo e ceva mai capabila ca Stag 200. Daca exista diferente palpabile, nu stiu.
Totusi, cred ca o instalatie buna pe Logan este cea care are costurile cele mai mici de intretinere.
Eu am gpl pe MCV si pe forduri. Nu stiu marca, insa am contract de intretinere cu cei de la Agrom.
Ce primeste in schimbul contractului:
- vine un sulica si ia masina. La predarea masinii se semneaza un proces verbal cu poze atasate
- aduce sulica masina. - se semneaza un proces de primire.
- plata la 30 zile.
Mai mult nici ca mi-as dori.
Comment