Originally posted by crocodilul77
View Post
Recomandare Instalatie GPL
Collapse
X
-
Nu stiu sigur. Cei de la Autogaz Romania au zis ca in 3 luni, dar cei de la firma unde am instalat, cat si un prieten (care cica a intrebat la R.A.R.) au zis o luna.Eu m-am dus la doua saptamani de cand m instalat gpl-ul.Last edited by crocodilul77; 2 November 2010, 00:00.
Comment
-
declaratie de conformitate la mine. firma bucuresti. rezervor - aerostar, supapa multipla - marini, carcasa etansa - marini, dispozitiv de alimentare - tomasetto, reductor vaporizator - landi renzo, modul de comunicare electronic - landi renzo, electrovalva gpl - med tecnica, filtru gpl - med tecnica, racord flexibil - itr autogas, rampa carburant - rail, injector - rail.
no commentCe noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
-
[QUOTE=snc;750402]am inteles acum
scuze am interpretat eu gresit
am o problema cu loganelul meu cand calc frana se aprinde martorul de la becul de ceata dar nu se aprinde foarte tare abia daca il sesizezi, eu l-am observat noapte
poate are cineva idee ce ar putea fi[/QUOTE
trebuie sa desfaci stopurile si sa cureti mufele.
Comment
-
Originally posted by danny_xstyle View Poststie cineva cat costa in bucuresti Tomasetto stag 300 cu rezervor toroidal?si unde se face un montaj ok ?
Agrom Str Toporas pune tomasseto cu stag 200 dar cred ca pune si stag 300
Eu am montat acum 2 luni la ei si mi-a placut cum au lucrat .De comandat poti sa o comanzi si la Praktiker si te programeaza pentru montaj .
Avantajul prin comanda de la Praktiker e faptul ca poti platii cu card avantaj si ai 12 luni fara dobanda .
Singuru lucru care m-a deranjat e ca la garantie trebuie sa te prezinti din 6 in 6 luni sau 15000 Km .Deci faci nu faci 15000 la 6 luni te duci sa schimbi filtrele pentru a continua garantia
Comment
-
salut, imi poate spune si mie cineva ce inseamna stag 200/300 si care e dif intre ele.....am un logan 1.4 50.000km si as vrea sa imi montez GPL din motive de criza evident
imi poate spune cineva exact cat l-a costat o instalatie Tomasetto in bucuresti, unde si exact ce cheltuieli ar mai fi in afara de achizitionarea si montarea instalatiei......
multumesc anticipat
Comment
-
Si pe mine ma intereseaza care-i diferenta, saptamana asta ma programez la service si au numai stag 200 si ma lamureau ca nu-i diferenta intre ele...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
din cate stiu eu calculatorul de injectie de gaz stag 300 e superior pt ca permite cateva reglaje in plus. pe logan am inteles ca nu e diferenta intre 300 si 200. la unele motoare cu mai multe pistoane/injectoare de gaz ar fi necesar stag 300...
daca ma poate completa cineva ...o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Atunci au avut dreptate, spuneau ca eu nu simt diferenta intre ele, sunt diferente la reglajele lor...apropo stie careva (am mai intrebat), mai ales ca costa cam 2300 lei, si raman fara bani, cat pot circula dupa montaj fara sa merg la ITP si sa-mi schimb talonul la politie??? Mai imi expira si RCA-ul si rovinieta luna asta!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment