Recomandare Instalatie GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai tocmai ca are . investesti niste bani. eu din diferenta benzina gaz imi amortizez toate costurile masinii (ulei , filtre , piese de schimb , chiar si RCA) .

eu nu mi-as fi pus gpl doar ca sa tin masina in fata blocului si sa fac 10k km pe an .acum ajungem la vorba ta : "ca sa montezi gpl trebuie sa mergi distante lungi daca mergi doar 10 km nu e profitabil ". nici nu mai conteaza daca ai gpl daca faci 20x365zile adica sub 10k km . am dreptate ?
    o/____\o
    (i)
    .........

Comment

• Salut.
      Pina sa montez gpl mergeam anual cam 10.000km/an
      Acum pot sa spun ca am mers aproape dublu...........17800km intr-un an.
      Deci la anul as putea amortiza investitia initiala.
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

• Cam asta e tot castigul , mergi mai mult decat initial dar cam in aceeasi bani.Iar cine merge tot cam aceeasi km ca pe benzina merge mai ieftin, oricum nu e obligatoriu sa mergi 30k pe an ca sa fie rentabil ,mi se pare absurd poate doar ca sa-ti amortizezi investitia intr-un an.

Comment

• Nu trebuie sa faceti 30kkm sa se amortizeze instalatia. Eu am facut cam 21.000 km in ultimul an, si dupa calculele mele deja s-a amortizat instalatia, inclusiv costurile RAR. Si circul mai ales extraurban, adica diferenta in bani este mi mica decat la cei care circula mai mult urban. Si asa am avut un castig de aprox. 1200 RON la 10.000 km. Deci e semnificativ.
          Interfete instalatii GPL

Comment

• EU la 15 000 km in 10 luni am economisit ~1700 RON. Eu zic ca pana la sfarsitul anului am scos banii pe instalatia de GPL (eu am cumparat cu masina cu GPL din fabrica).

Comment

• Salut,
              Revin ....foarte multumit de lucrare.Sunt adevarati profesionisti.Acum ramane sa vad consumul.Va tin la curent

Comment

• [ATTACH]335327[/ATTACH]

[ATTACH]335328[/ATTACH]

[ATTACH]335329[/ATTACH]

[ATTACH]335330[/ATTACH]

[ATTACH]335331[/ATTACH]

[ATTACH]335332[/ATTACH]

[ATTACH]335333[/ATTACH]

[ATTACH]335334[/ATTACH]

[ATTACH]335335[/ATTACH]

Comment

• As vrea sa mi pun si eu gpl si vreau sa stiu si eu ce costuri sunt la intretinerea instalatie gpl......filtre.....ce se schimba la ea si la cati km

Comment

• Salut.
                    Schimbul de filtre se face la 20.000km si te costa cam 200lei.[filtre+manopera]
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• pai ia mai mult dect benzina dar barim nu se simte la buzunar . ms ft mult pt raspunsuri . va urez la toti kt mai multi km fara pb

Comment

• ptr. cei din bucuresti care vor sa monteze o instalatie gpl va astept la MARPACO zona ilioara nr. 4

Comment

• Mi am montat ieri gpl un tomasetto stag 4 cu butelie toroidala de 52l .Revizia mi a spus ca se face la 6 luni sau 15000k si costa 100 ron cu filtre si calibrare.Acu sa vad consumul :d

Comment

• Salut,revin cu consumul:in oras 9,2%

Comment

• Baietii , pana la urma cand se face revizia ? la 6 luni sau la 20 000 km ? sau una din ele ?

Comment

• va salut am tot citit pe aici si am ascultat de unele precizari date de voi intr-un final am montat si eu o instlatie landi originala de fabrica

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google