Recomandare Instalatie GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Voi chiar nu va documentati putin inainte de a deschide gura ?
    S-a pus GPL si pe masini cu mult mai puternice de 240CP...si nu (numai) de la BRC...
    Daca un cal trage dupa el 1000kg inseamna ca e mai destept decit tine, sau mai bun ?
    Ce legatura are "sula cu prefectura" ? Puterea cu fiabilitatea, cheltuieli de intretinere/reparatii etc ??????????
    Daca nu ma insel si Milano are solutie pt 250CP...si asta o face buna ?
    Poti sa pui cea mai smechera instalatie , daca e reglata prost poate sa mearga mai prost decit cea mai ieftina instalatie...
    Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
    Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• @moog
      Daca citeai pana la capat, vedeai ca am scris si ca depinde de cine face reglajul la ECU; in rest...
      Zona geografica dauneaza GRAV sanatatii!
      Pentru sanatatea dv., evitati sarea, zaharul si Romania!

Comment

• Pai asta e in PRIMUL rind...
        Daca esti cit de cit cu spirit tehnic, si tu poti monta o instalatie...si chiar mai bine si mai ingrijit decit un montator...
        DAR reglajul e baza in toata povestea asta...

Comment

• M-am hotarat sa pun instalatie de gaz pe Logan Laureate din 2005 cu 52.000 km. la bord, nu sunt hotarat de care sa pun:
          Tomasetto sau Landi Renzo ?

Comment

• Dupa lungi reflectii si cautari pe internet, ieri de ziua mea (sf. Mihail) mi-am facut singur un cadou si am pus gaz pe masina, o instalatie Landi Renzo cu rezervor toroidal de 54 litri. Este in probe consumul o sa revin cand termin primul plin de gaz !

Comment

• Rezervorul toroidal se pune in locul rotii de rezerva. Sa inteleg ca nu m-ai aveti rezerva sau o tineti in portbagaj?

Comment

• Sau roata slim, kit reparatii si compresor...

Comment

• Originally posted by danrogo2001 View Post
                  Rezervorul toroidal se pune in locul rotii de rezerva. Sa inteleg ca nu m-ai aveti rezerva sau o tineti in portbagaj?
                  DA, o tii in portbagaj si cand ai nevoie de spatiu o aranjezi cum vrei tu sau o pui in masina !

Comment

• Am vazut ca se spunea ca acum la instalatia BRC se pot monta injectoare Valtek/Rail. Aceasta schimbare de injectoare necesita ceva modificari sau se face doar o corectie din soft?

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
                      )) au facut intr-adevar un rationament. cum castigam mai multi bani? luam cea mai ieftina instalatie si o vindem foarte scump , ca altfel fraiestenii isi pierd garantia.

PS: cum de n-ai bagat placa cu chiuloasa smecherita , tratata diferit din fabrica ...
                      Corect!! La verbita in arad montaza baietii instalatii Landi Renzo pe Dustere si apoi le trimit la export cu GPL "de uzina".... daca intelegeti ce vreau sa zic si bineinteles ca au si chiuloasa dinaia smechera pt gaz...

Eu mi-am montat de cateva zile instalatie Tomasetto STAG 4 cu rezervor toroidal, am ales-o in defavoarea LR pt ca e mai fiabila, consumabile mai ieftine si mai usor de reglat. Am montat-o tot la cei de care am spus mai sus, fiind totodata si dealer, n-am pierdut nici o garantie, iar baietii de acolo mi-au aratat registrul in care erau consemnate toate instalatiile montate in ultimii 2 ani. Din mai mult de 300 de instalatii puse cele mai multe erau Tomasetto, foarte putine LR. Si mi-au spus ca nici un client nu s-a intors pana acum cu probleme.

Comment

• Un pret?
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Am pus Landi Renzo, astept sa se termine primul plin si sa fac un consum mediu... estimativ, pentru ca nu retin exact cati km aveam cand am alimentat. Daca ies 10% in Bukale ma declar multumit (scoteam cam 7,5-7,7 % vara pe acelasi traseu - iarna mai mult, mai ales cu gume de iarna).

Ca si putere sunt super multumit, pot zice ca trage mai bine pe gaz la turatii joase.

Sa vedem...

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                            Un pret?
                            Daca ma intrebi pe mine, m-a costat 2600 ron cu tot cu montaj. Mai trebuie sa fac identificarea la rar. LR era mai scumpa, aprox 2850 ron daca bine imi aduc aminte...

Comment

• Da,pt tine era intrebarea.Multumesc pt raspuns.
                              Deocamdata cercetez,nu sunt inca hotarat sa pun gpl.Dar daca ma voi hotara trebuie sa stiu care este mai convenabila,un raport pret/calitate.Vad ca LR n-ar fi prea grozava,ramane Tomasetto sau BRC...
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Ai tras o concluzie gresita...
                                LR de FABRICA nu este buna...cele montate ulterior sint cu totul altceva...alt soft alte componente...
                                Eu unul as oscila intre LR si Tomasetto la Logan...LR montate acum ~2 ani pe taxi au peste 100.000km si in afara de filtre nu a schimbat nimic...acum trebuie revizie la vaporizatoare...e vorba de primul pachet de 10masini cu LR montate ulterior prin zona...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google