Salutare.Si eu am aceeasi dilema...sa pun sau sa nu pun GPL.Din toate posturile astea nu rezulta decat ca GPL este foarte econom si nu chiar atat de daunator pe cat se zice.Am 7000 km cu masina si cred ca in maxim cateva zile montez un GPL Tomaseto pe masina.Cat despre instalatiile din fabrica...stati linistiti,sunt o gramada de voci care afirma raspicat ca sunt slabe,multi clienti schimband instalatia din fabrica cu una after market.Eu unul cred ca daca faci reviziile la timp,schimbi uleiul la timp chiar cu unul mai superior calitativ(metabond?)...nu ai probleme.Apoi altceva...chiar daca apar problemele,ele vor aparea dupa 200000 km,repet DACA ! vor aparea.La 200000 km....la cum sunt facute masinile astea pica usile,stergatoarele,scaunele....apoi motorul.Deci...PRO GPL.
Marx tata..ai pus instalatia????din cate am vazut ai morcovu in c...r cu tot cu frunza;si eu la fel.In cazul asta te astept pe tine sa o montezi primul,imi spui impresii ..si apoi montez si eu.RESPECT !
Marx tata..ai pus instalatia????din cate am vazut ai morcovu in c...r cu tot cu frunza;si eu la fel.In cazul asta te astept pe tine sa o montezi primul,imi spui impresii ..si apoi montez si eu.RESPECT !
Comment