eu am o instalatie randi renzo si pana acu nu am probleme cu ea si nici nu as dori. se comporta foarte bine.
Recomandare Instalatie GPL
Collapse
X
-
pai oricum o instalatie te duce 100.000 sau 2 ani. e in garantie. in timpul asta iti scoti de cateva ori investitia si costurile de exploatare (filtre, revizii) . de asta zic sa-si puna cei care fac multi km nu cei care tin masina pt cumparaturi de weekend ...
landi renzo vine din fabrica pe loganuri sau probabil daca pui la reprezentante sau nu stiu unde nu-ti pierzi garantia. asa-i ? tomasetto , brc , etc pui cand nu mai ai garantie la masina si e mai ieftina si costurile is mai mici .o/____\o
(i)
.........
Comment
-
salutare!
costi fara sa te supar tin sa te contrazic
o instalatie GPL nu cred ca tine doar 2 ani sau 100000 de km, intradevar daca in suta asta de mii nu o ingrijesti deloc sigur va cadea ceva ,plaman ,injectoare sau alte cele
am instalatia din fabrica si am masina de 3 ani 51000 km parcursi deocamdata nicio problema
apropo inainte sa imi iau masina am stat 6 luni pe net noapte de noapte hoinarind pe forumuri sa citesc cat mai mult despre instalatiile GPL si am stat de vorba cu o gramada de taximetristi
sper sa nu fi suparat pe nimeni si daca am gresti cu ceva in spusele mele accept orice critica
o seara placuta!
Comment
-
pai nu ma contrazici. poate nu m-am facut inteles. 2 ani sau 100k ai garantie pe instalatie , daca faci reviziile la timp. deci nu ai ce cheltui in plus . nu stiu exact la astea din fabrica cat e garantia ,dar oricum in timpul asta iti amortizezi investitia , reviziile si iesi si pe plus la costuri din diferenta gpl-benzina.
incercam doar sa complectez topicul despre recomandarea unei instalatii in detrimentul alteia.
daca iti iei logan nou - Landi renzo (ca altceva nu poti alege)
daca masina mai e in garantie (si vrei sa ramai cu garantia) - Landi renzo
daca nu mai ai garantie la logan atunci probabil e mai bine sa pui tomastto mai ieftin si mai fiabil.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Salut.
Off topic:-contact imperfect
Foloseste functia search
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
sumynyk ai dreptate pt o persoana care conduce dupa stilul de condus descris de tine nu face economie daca are GPL
in schimb daca esti mai ponderat la talpa si nu ii daai faci economie
din punct de vedere al consumului ies la fel in raport cu DCI-ul(cel putin asa mi-a iesit mie) pt ca GPL-ul consuma mai mult si este mai ieftin iar DCI-ul consuma mai putin dar este mai scumpa motorina
la intretinere iesi tot acolo pt ca, cat te costa pe tine 3 filtre in 30000 de km( cam 3 milioane) atat ma costa pe mine la 30000 de km sa ii schimb filtrele
eu spun ca economia este la pretul de achizitie
Comment
-
eu am instalatie cum am mai spus landi renzo aftermarket. nu ma plang deloc de ea. cele din fabrica am inteles ca au probleme cu injectoarele. cei care mi-ai montat instalatia au pus alte injectoare. tre sa ma uit in cartea de revizii si va spun. oricum la noi daca se strica un injector nu e cat la dci.Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.
Comment
-
da , dar la minunatiile astea de Landi originale nu poti schimba doar un injector . get it ? la tomasetto poti. daca vorbim si de preturi ... la tomasetto e 50 lei injectoru. la landi chiar as fi curios cat costa (toate 4 evident)o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Ba da poti sa schimbi si cate un injector.
La loganul de fabrica sunt cate 2 injectoare intr-un corp si se scot si separat.
Pretul este de 320 lei la dealerii Dacia si 280 lei la particulari pe un injector.Necazul e ca dupa ce schimbi unul urmeaza repede si celalalte...
Asa arata injectorul :Attached FilesLast edited by vortexo; 30 October 2010, 09:49.
Comment
-
Salut. Azi am fost, la R.A.R., sa imi trec in carte instalatia gpl Tomasetto stag 300. Reprezentantul de la R.A.R., a ramas surprins cat de bine merge motorul, atat pe gpl, cat si benzina. Cost omologare:145 lei.
Tot azi am fost si la politie sa imi treaca in certificat instalatia. Cost: 37 lei(taxa schimbare certificat)+ 19 lei(fisa inmatriculare)+1.5 lei (copii xerox carte si buletin).
Comment
Comment