Recomandare Instalatie GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa.....tocmai de asta vb......de injectoarele de la Instalatia de gpl tip BRC sau Tomasetto....avand ca baza Landi Renzo !

Nu vad ce injectoare anume am recomdat eu !!!!!
    "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

• pana la urma ce instalatii recomandati functie calitate/pret si intretinere dupa,merita investitia?

Comment

• Recomand Landi Renzo dar cu alt tip de injectoare mai usor de schimbat si mai ieftine ! sau cel putin pana se defecteaza injectoarele k apoi sa gasesti o alta rampa ce permite calculatorului sa le accepte
        Injectoarele de Landi Renzo sunt montate pe rampa cate 2 si practic daca se strica unul ...trebuie sa schimbi 2 ...la pret de super oferta !!!
        Un singur injector costa 300 lei...deci vei plati 600 lei pt 1 injector !!!

Dk ai nesansa sa se strice 2 injectoare dar pe rampe diferite (adica unul in stanga - unul in dreapta cazul meu ) atunci trebuie sa cumperi 4 noi la super oferta ...deci ve-ti plati 1200 lei pt 2 injectoare stricate !!!!

Merita investitia daca faci cel putin 2-3000 km/luna sau cel putin 10-15.000 km pe an dk nu...mergi pe benzina !!!!

intrebati-l pe "alexys" ce injectoare si ce modificari pot fi facute ....
        El este un prieten de-al nostru care se pricepe cel mai bine !!!!
        Last edited by adonis33; 8 February 2012, 18:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• VA SALUT. De luni am trecut pe gpl.Am montat o instalatie brc la Auto Green Pitesti. PROFESIONISTI .

Comment

• Milano am ,mi se pare super

Comment

• Originally posted by adonis33 View Post
              Injectoarele de Landi Renzo sunt montate pe rampa cate 2 si practic daca se strica unul ...trebuie sa schimbi 2 ...la pret de super oferta !!!
              !!
              Cine te-a prostit? Injectoarele se demonteaza din rampa si se inlocuiesc separat. Si doar la instalatia OEM sunct cate 2 (din motive de scrash test parent), cele aftermarket au rampa normala de 4.

Originally posted by bandoi View Post
              pana la urma ce instalatii recomandati functie calitate/pret si intretinere dupa,merita investitia?
              De BRC zicea lumea de bine, pacat ca doar la Buzau au instalator meserias. In rest ùmulti sunt multumiti de stag (calculator)+tomasetto (reductor+multivalva)+rail (inejctoare, insa aici sunt mai multi italieni).
              Last edited by einstein1984; 10 February 2012, 14:59. Reason: Automerged Doublepost
              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• nu ma prostit nimeni...la mine asa sunt....nu le pot desparti...sunt cate 2....
                sa inteleg ca nu sunt originale ?
                Asa le am de cand am cumparat masina !!!!

Comment

• Originally posted by einstein1984 View Post
                  Cine te-a prostit? Injectoarele se demonteaza din rampa si se inlocuiesc separat. Si doar la instalatia OEM sunct cate 2 (din motive de scrash test parent), cele aftermarket au rampa normala de 4.
                  Salut.
                  Exact asta a spus si el.
                  Numai bine.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

• compatibilitate injectoare gpl

SAL!
                    am o instalatie gpl mistral autronic si nu gasesc injectoare pentru ea.
                    ma poate ajuta cineva cu o informatie daca cumva pot sa adaptez alt tip de injectoare?

Comment

• @tavy75 - daca ECU este produsa de Poliauto (mufa ca la injectia mono Bosch de pe Nova), nu recomand sa incerci alte injectoare deoarece originalele au o impedanta foarte mare ~12 ohmi si risti sa arzi circuitele de comanda, din cate o cunosc eu nu prea suporta suprasarcini. Exista totusi injectoare originale la importatori, intr-adevar la un pret mare, dar e o solutie sigura.
                      - Daca Tomassetto nu produce injectoarele pentru sistemul numit Tomassetto in Romania uite ca nici Landi Renzo nu produce injectoarele pentru montajul Dacia OEM, ci MED - face parte din Landi Group acum, la fel ca si Lovato care produce actualele injectoare de pe Plus MAX - aftermarket. Si cum realitatea este undeva intre capete, nu neaparat la mijloc, atat rampa produsa de Lovato cat si cea produsa de MED are injectoarele demontabile si sunt disponibile 2 cate 2 pe rampa sau toate 4 pe aceiasi rampa.
                      Si ca sa nu se bucure einstein prea tare, LR s-a montat in Romania si cu rampa Matrix care se inlocuieste cu totul la defectarea unui singur injector. Tot in acest sens, unele service-uri Dacia nu au chef sa demonteze doua suruburi si sa inlocuiasca un injector, ca e greu de scos, mai bine cu totul, sa fie usor si pentru femeia de serviciu care lucreaza cu jumatate de norma la matura si in rest ca dacotech.
                      Si uneori rampele astea se inlocuiesc cu rampe de Tomassetto (produse de Valtek sau de Rail, unde Rail este o copie mai slabuta a primei, ca de fapt majoritatea celorlalte rampe de acest gen, cea mai slaba copie fiind Milano)
                      @fanrenault, sa vedem daca iti mentii parerea si in 2013 )))
                      Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

Comment

• Suparat pe usoara sicanare pe care am avut-o cu prietenul nostru de aici "einstein1984"
                        l-am pus pe fratele meu care este un personaj important la RAR departamentul omolagari sa intervina la DACIA pentru un punct de vedere cu privire la instalatia de GPL....

Iata raspunsul ;

Stimate Domnule
                        B

Ca urmare sesizari dvs catre Vocea Clientului din data de 08.02.2012 inregistrata la nr-------prin care ne solicitati exprimarea unui punct de vedere oficial asupra incidentului semnalat la unitatea service Dacia din orasul C------

Menţionam că, calibrarea instalaţiei GPL, NU se poate executa corect în atelierele din Romania.
                        Pentru injecţia de benzină exista un computer capabil să decidă şi să reproducă diagramele de injecţie desenate de specialiştii în motoare, în mod similar şi pentru injecţia de gaz trebuiesc desenate diagrame adaptate acestui caz.

Desenarea acestor diagrame se poate face numai in anumite condiţii (stand dinamic asistat de analizor spectral de gaze cu 4 elemente, dinamometru şi tunel aerodinamic), cu respectarea normelor de poluare iniţiale pentru care a fost construit vehiculul şi menţinerea puterii şi consumului.
                        Autoturismul dvs Dacia Logan 1,6 MPI model MCV an fabricatie 10.2008 serie caroserie---------------- a fost modificat conform normelor stabilite de producatorul instalatiei de GPL repectiv LANDI RENZO si solicitari dvs la cumpararea autoturismului de la “ Dealer-ul Dacia din orasul S------- avand seria -------------- tip omegas

In unităţie service agreate Dacia nu se montează instalaţii GPL de acest tip , deorece acestea nu dispun de tehnologia necesară şi nu sunt abilitate de către producătorul Dacia şi producătorul instalaţiei de GPL ( Landi Renzo) pentru operaţii de montare si reparatie. Sunt abilitatate să efectueze numai evaluari asupra eventualelor defecte si operaţii de remediere minore ( inlocuire filtre gas )

Pentru repararea instalatiei de GPL in timpul garantiei si ulterior expirari termenului de garantie va rugam sa apelati la unitatile service agreate de producatorul instalatiei de GPL - Landi Renzo.

In acest sens va punem la dispozitie adresele unitatilor service din :

JUDEŢ
                        ADRESA
                        PITEŞTI
                        PRO SPERANŢA 2002
                        TACHE IONESCU NR 8
                        0248223522
                        Pro Speranta este distribuitor instalatii gpl landi renzo, are service auto gpl si administreaza statii carburant Rompetrol

AG
                        PITEŞTI
                        MASTER SERVICE SOLUTION
                        ALEEA NEGOIU NR. 2
                        0721589573

AG
                        PITEŞTI
                        AUTEC AUTOTECHNIK
                        DN65B, NR. 22, BRADU
                        0248606022

AG

PITEŞTI
                        LPG AUTO GREEN EXPERT
                        STR DEPOZITELOR NR. 36
                        0767518852
                        Instalatii gaz GPL Auto PITESTI prin LPG Expert cu o vasta experienta in domeniul montajelor si serviceul instalatiior gpl auto gaz pitesti.

Concluzia o trageti singuri.

Stiam eu ce stiam ca unitatile service Dacia nu repara si nu monteaza instalatii GPL .
                        Unitatile service Dacia care monteaza instalatii gpl o fac pe propria lor raspundere si garantie ca orice alt service autorizat pentru aceasta operatiune dar .....o instalatie montata in service-ul din orasul X nu se poate repara in alt service Dacia din orasul y...

Numai acolo unde ati montat instalatia
                        Last edited by adonis33; 11 February 2012, 18:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• am facut 600kmcu 42 l.super

Comment

• Eu cu 42 l merg 900 Km

Comment

• recomand landi montata la Buzau(Vernesti)sunt foarte ok baieti .App in legatura cu km aceia multi ....da da mai taie din ele dale dra...u

Comment

• Daca faci o simpla impartire o sa vezi ca e adevarat ce spun. De exemplu a mea, cu stilul meu de mers are un coscom de 4.5 % mediu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google