nu iti este mila de masina ta sa o fortezi asa....ai totusi un 1,4 ce nu poate depasi nici pe benzina 150 km/h ...
Recomandare Instalatie GPL
Collapse
X
-
intrebare
In cazul presupus ca schimb injectoarele originale Landi Renzo avand -rezistenta 1 ohm
cu injectoare marca x cu rezistanta de 3 Ohm ,trebuie sa schimb presupun si bobina (sa fie de 3 ohm )
In cazul in care injectoarele au rezistanta de 1 ohm (similare cu Landi Renzo ) banuiesc ca nu trebuie sa mai schimb bobina...dar trebuie sa fac o verificare cu diagnoza...."Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
-
Domnu' no ofense dar esti durere...glumesc, specific sa nu sari in sus dar asta cu 3 ohm mi-a adus aminte de :
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Daca gasesti o rampa Valtek (sau Tomasetto cum vazui ca mai scriu unii, dar Valtek se gasesc in mai multe variante) cu bobine galbene de 1ohm e logic ca nu tre' sa le schimbi...
Daca sint rosii de 3ohm iar e logic ca tre' sa le schimbi...
Dupa ce ai schimbat rampa, se face autocalibrare etc...rampa noua sigur nu mai are dinamica MED-urilor de fabrica... nu numai o verificare...
Zic de Valtek pt ca sint uzualele pe la noi...variatii asemanatoare sint o carutza...si pe la Milano, OMVL etc...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
moog....mai distrat si pe mine dar ...prietenul meu ma pricep la tot ce are 4 roti si nu este caruta dar desi este simpla ma kkako in ea de instaltie gpl daca pot sa pricep ce rahat trebuie sa i fac sa mearga bine.....Acum voi care stiti cu ce se "gadila" instaltia de gpl sa mearga bine ,radeti de mine care poate pun intrebari absurde si de tot "plansul"...dar nu i bai va prind eu pe "manevra" cu ceva mecanica si sa vezi ce "baza" o sa fac pe seama voastra !!!
Poate cineva vrea sa stie cateva preturi de pe ebay la inst.Landi Renzo...
"Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
-
stiu moog ca sunt preturile mari....dar am pus link-ul sa vedem si noi diferentele de pret intre LANDI RENZO made in italia si LANDI RENZO made in china -asa cum sunt toate instalatiile de pe la noi !"Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
-
@Nicosianu: multumesc mult pt informatii. Eu ma gandeam ca sun cateva diferente intre 1.6 berlina si 1.6 mcv pt ca la aceeasi viteaza e o diferenta de vreo 200rpm intre berlina si mcv
imi cer scuze, am postat in alta parte. Rog un moderator sa stearga postarea
Comment
-
ceva bun si ieftin nu exista ! Daca este bun trebuie sa fie ceva mai scump ...daca este ieftin trebuie sa fie prost ....Ia legatura cu "alexys" este din Pitesti ...el stie toate amanuntele si te poate indruma ce anume sa alegi....Adica o instalatie buna cu injectoare acceptabile ca pret si intretinere..."Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
-
Adonis ia dreacu' un aparat de masura si masoara rezistenta la o bobina
Depinde ce model este...parca si la astea sint mai multe...1,2,3 ohm....
Bus Landirezo, Tomasetto, BRC...depinde de montator, citi km faci si multe altele...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
Cand citesc cate probleme apar pe gpl imi vine sa-mi iau lumea-n cap si sa ma bucur de masina asa cum consuma ea benzina...ca merge bine.
Sunt la faza de studiu, aveti careva instalatie BRC ?
Ceva pareri mi-ar fi de ajutor.
Am o oferta (e chiar langa mine) 2300 lei cu tot cu montaj.
Service-ul e serios, omu m-a asigurat ca in aprox 100000 km va trebui sa schimb rampa de injectoare, dar ca nu costa asa de mult...
Ca alte probleme majore nu apar daca schimb filtrele cand trebuie.
Comment
Comment