Apropo de software, doar ce-am "cumpărat" softul Landi Renzo Omegas... Deci, se găseşte.
Recomandare Instalatie GPL
Collapse
X
-
Razvan, Petrom, Rompetrol, Gazprom etc...dar gazul nu e acelasi chiar daca e din aceeasi sursa...
Si de la statiile mari ti-o poti lua, dar probabilitatea mare e la statiile mici ce au vanzari mici dar acelasi pret...
Are legatura cu recomandarea instalatiei...
Cand cumperi o masina nu te intereseaza ce benzina trebuie sa-i pui, ce cauciucuri, revizii, probleme potentiale etc ? Sau o cumperi sa se asorteze cu cravata ?
Am intalnit destui care se plangeau ca instalatia (nu conteaza brandul ca variaza) e proasta...
Majoritatea problemelor sant generate de GPL prost, filtre schimbate cand da domnul, peste 40-50-60.000km... daca il intrebi de ce nu a schimbat filtrele... "pai daca mergea..." asa face si cu uleiul ? il schimba cand nu mai merge masina ?
Si inca o cauza des intalnita...intretinerea masinii...bujii cu 70-80.000km, fise terminate, culbutori nereglati...
Vorbesti de Plus Max cumva ? Incearca si vezi ce poti face cu el ...Last edited by moog; 29 September 2013, 21:16.Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
Vorbesc de ce am scris mai sus, softul cu care mi-au reglat instalaţia cei de la Verneşti. Nici nu vreau să-mi bag nasul, că merge parfum, dar, ca idee...Last edited by ursamajor; 29 September 2013, 21:57.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Mda, cea ce se regleaza cu omegas este mai ieftina decat plus max. Softul e la liber, dar cu cheie hardware are cu totul alte meniuri. @ ursamajor, sa speram ca nu ai fost naiv sa dai bani pe el.Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...
Comment
-
ma gandesc si eu totusi sa trec pana la urma masina pe GPL.sunt din baia mare si aici este un singur montator dar bun,din cate am auzit, la "valentino tn".am fost acolo am vorbit cu baietii dar din cate mi-au zis ei vand doar Marini Nova sGIS,ati auzit de ea?e buna?merita?daca stiti ceva va rog sa imi scrieti.multumesc
intreb deoarece aici am vazut ce se recomanda doar tomasetto,brc sau landi renzo
Comment
-
Vezi că pun şi Landi Renzo. Instalează cu încredere o asemenea instalaţie necunoscută, zic unii.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Salut oameni buni! a trecut vreme buna de cand nu am mai postat aici (am facut parte din acest club pana el sa se desparta, intalnirile din Bucuresti de acum cativa ani). Ideea este urmatoarea, eu am tot acel 1.6 16v si acum la onorabila varsta de 80000km m-am gandit sa ii pun gpl. Am gasit urmatoarea varianta Tomaseto stag 4 cu butelie de 50 si ceva de litri in locul celei de rezerva, aceasta varianta ma costa 2500 ron la service-ul lui Andrei din Colentina. Mai am ca si varianta un Landi Rezno la 2400 cu aceasi butelie. Personal as alege prima varianta. Acum!
Ce parere aveti, fac alegerea corecta? service-ul unde m-am hotarat sa imi montez gpl este unul bun, serios? aveti si alte variante de intalatii/service de recomandat? O zi buna, numai bine.sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
@ tezeu - Salut. Iti recomand Vernesti, BRC sau LR. Cam acelasi pret cu ce ai postat mai sus. Sunt seriosi, sunt clar profesionisti. Esti si destul de aproape de Buzau. Mai vezi ce se mai spune pe forum. O zi buna.Dacia Duster 1,6 16V - benzina & Gpl
Comment
-
Pune linistit Stag 4! E o instalatie super Ok pt logan si mai ales ca ai primit feedback de la altii care au montat in acelasi loc aceeasi marca de instalatie inseamna ca baietii lucreaza bine acolo. Si eu am stag 4 montata in reprezentanta la Arad si merge perfect. Am 30k de cand am pus-o si sunt foarte multumit.
Bafta!!!
Comment
Comment