Eu am pus tomasetto cu valtek 30 cele rosii asa avea instalatia.pana acum nu sunt probleme 13000 km gpl mai tot timpul de la bulrom filtre se metin curate cu gaz de la ei.
Recomandare Instalatie GPL
Collapse
X
-
S-a tot vorbit de instalatii in ultimul an...nu prea s-a schimbat nimic...
Cu exceptia faptului ca au intrat pe piata mai tare 2 relativ noi...
Fratelli care e Milano rebranduit, 2 nume cu accent italian facut aproape in totalitate in Turcia...
Si nu in ultimul rand AGC un brand polonez cu componente de calitate...cu exceptia maruntisurilor gen furtune restul e Tomasetto/Autronic cu exceptia variantelor cu Hanna/Valtek/Rail si pt necunoscatori ma refer strict la injectoare... cam acelasi lucru cu "Tomasetto" (AC Polonia) dar cu preturi ceva mai bune...ceva mai mari decat Fratelli dar calitate italiana...
Alegerea e a voastra...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
Originally posted by moog View Post1. cu exceptia maruntisurilor gen furtune restul e Tomasetto/Autronic ...
2. cu exceptia variantelor cu Hanna/Valtek/Rail si pt necunoscatori ma refer strict la injectoare...
3. cam acelasi lucru cu "Tomasetto" (AC Polonia) dar cu preturi ceva mai bune...
2. Nu inteleg ce vrei sa spui. Ca are ca injectoare variantele Hanna/Valtek/Rail, evident, cu diferentele de pret normale?
3. Preturi cu cate sute de lei mai bune?
Si apropo de injectoare, ai putea sa raspunzi si la intrebarea de mai sus cu Valtekurile galbene versus cele rosii? Multumesc! Week-end placut!
Comment
-
Autronic...multivalva, injectoare...
Majoritatea componentelor sant Autronic/Tomasetto inclusiv injecotare Tomasetto, dar la injectoare se poate opta si pt Hanna/Valtek/Rail...
Depinde de montator si de varianta aleasa...1-2 poate 3...
Galben = ceva mai rapid in raspuns dar cu uzura mai mare...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Comment
-
Originally posted by MARIOARMARIO View Postcareva cu logan mcv 1.6 16v gpl de fabrica ? probleme , avantaje , comentarii ?! multam' fain !!Last edited by 77ACE; 13 September 2014, 21:51.
Comment
-
Eu am pus Landi ReNzo, in reprezentanta mi-au zis ca este aceeasi instalatie cu care vine din fabrica dar ca ar avea injectoarele mai bune si o sa ma lase mult mai tarziu ca cele din fabrica.Nu mai tin minte explicatia corecta, a trecut ceva timp. Ce sa zic, am peste 60.000 cu ea si nici o problema si crede-ma chiar alerg masinuta asta(a vazut de toate). De exemplu ieri am fost pe transalpina, iti dai seama ce chinuiala i-am tras cu patru pers la bord plus cateva lucruri...in fine, din punctul meu de vedere sunt foarte multumit de instalatie. Iti spun din perspectiva mea, om care exploateaza acest motoras in adevaratul sens al cuvantului.sigpic
!
Comment
-
Poate tine de la 2-3000 la 75-80000 km...depinde de ce gaz nimeresti si intretinere...
In medie 50-60 macar...
La galbene e cu vreo 10 mai putin...se mai folosesc ca alternativa la alte rampe scumpe...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Comment
Comment