Vernestiul a devenit cultura generala, nu stii de Vernesti deja e cam nasol. Pana una alta, urmeaza in curand linia trasa dupa 15.000 km cu BRC 24.11, care e posibil sa nu aibe nimic deasupra ei.
Recomandare Instalatie GPL
Collapse
X
-
Originally posted by andreyi View PostVernestiul a devenit cultura generala, nu stii de Vernesti deja e cam nasol. Pana una alta, urmeaza in curand linia trasa dupa 15.000 km cu BRC 24.11, care e posibil sa nu aibe nimic deasupra ei.Last edited by cos123; 19 December 2014, 09:47.Dacia Duster 1,6 16V - benzina & Gpl
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostVernestiul a devenit cultura generala, nu stii de Vernesti deja e cam nasol. Pana una alta, urmeaza in curand linia trasa dupa 15.000 km cu BRC 24.11, care e posibil sa nu aibe nimic deasupra ei.
Colegul ceruse service în București și i s-a recomandat vernesti.
Slăbuț.sigpic
Comment
-
Originally posted by TudorIonut View PostAs dori sa imi recomandati si mie un service care vinde si monteaza instalatii GPL in Bucuresti!Si model de instalatie! Si as mai dori daca stiti vreun service care ar fi disponibil sa monteze sambata sau cel tarziu luni!
Ii gasesti pe net imi e lene sa caut cum se numeste firma...
edit. Am cautat si am gasit siteul lor. Iti dau citat care sigur te intereseaza
"Domeniul principal de activitate al Ro GPL este importul, exportul, distributia cat si cu montarea instalatiilor de gaz pentru autoturisme, oferind o garantie de 24 de luni fara limita de kilometri, cat si post garantie."Last edited by citro; 20 December 2014, 21:35.
Comment
-
-
Pai unii ma sfatuesc sa pun tomasetto iar altii landi renzo ... si nu stiu de care sa pun... nici unii din montatori ... nu recomanda ceva anume ... cei care monteaza tomasetto zic ca a lor e cea mai buna si fiabila cu masina ... iar ceilalti la fel ... de aceea va ceream voua un sfat... ce ma sfatuiti?
Comment
-
Eu am pus tomaseto, pentru ca are consumabile mai ieftine este fiabila,merge bine pe logan si nu te lasa injectoarele ca la LR.
La tomaseto rontaie putin rampa de injectoare dimineata cand este frig apoi se linistesc
Fiecare isi monteaza ce instalatie crede ca este mai buna pentru el.
Comment
-
Tomasetto ...daca nu ai baza in montator...
Landi aftermarket e altceva decat aia de uzina...mult mai fiabila...dar la asta e nasol daca dai peste o gasca la montaj...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
Comment