De un timp mi-am luat o interfata si micile reglaje, probleme, schimb de filtre mi le fac singur, ca pana la urma nu-i o mare inginerie.
Recomandare Instalatie GPL
Collapse
X
-
Multumesc pentru sfaturi. Azi am fost la AGR si am vorbit cu un domn inginer care mi-a recomandat la masina mea instalatie Tomasetto cu stag Q-box plus (parca) , injectoare Hana si butelie de 42 L sau 47 L depinde care se preteaza mai bine totul la pret de 3.200 lei. Montaj + reglaj dureaza aproximativ 6 ore.
Comment
-
-
Incearca la AUTOGILEX.Tomasetto cu stag 200,injectoare valtek si butelie de care forma vrei la 2300.Am un amic care face taxi cu asa ceva si a facut 100 000 fara reparatii,doar filtre care costa ambele 35 lei.Kit reparatie pentru injectoare costa 80 de lei,asa ca fa si tu socoteala daca merita sa dai bani in plus.
PS: daca nu ma insel poti sa platesti si cu card avantage in 3 rate.Mai bine ceri detalii la ei.
Comment
-
Daca vrei Tomasetto, mergi pe ACW01 e deajuns pt Aveo, cu Q-Box Basic sau Stag 4 Plus.
Poti incerca si cu AGC Zenit sau Compact pe Chitilei, iesi mai ieftin si monteaza si ok, sigur au si plata in rate cum vrei tu.Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
Alexalb, pe Aveo merge bine BRC-ul ( fara opriri de motor si alte becuri aprinse, fara sa stai s-o bibilesti periodic ca se decaleaza curba de gaz de cea de benzina, iar in plus injectoarele INO sunt foarte bune). Referitor la card vezi ca sunt banci care iti fac card de cumparaturi cu plata in rate egale la care nu depinde ca magazinul sa aiba contract cu banca (poti sa-ti cumperi si shaorma in rate :P )
Comment
Comment