Poate Loganul Gpl Sa Tracteze O Rulota Dupa El? Ce Ziceti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nevoia te invata.
    Baietii de la rutiera au o mare curiozitate cand vad o rulota in trafic si le face placere sa te opreasca, chiar si numai pentru a vedea ce este inauntru. Ei oricum nu recunosc aste si iti purica actele de parca ai fi cel mai mare pericol. Asta este, traim in Romania...

Comment

eu zic ca poate tracta..de ce nu

Comment

Buna seara,
        Va rog sa ma lamuriti referitor la rulota.E vreo problema daca rulota are 700 kg si in talonul masinii scrie masa de tractare fara frinare 556 kg?

Comment

Rulotele au sistem de franare inertiala, care actioneaza la apropierea acesteia de masina, deci se incadreaza la "remorcabil cu sistem de franare".
          Loganul poate tracta legal o rulota cu masa max. admisa de 1.100kg.

Comment

"legal" inseamna cu sistem de franare. fara sistem de franare, maxim 550 de kilograme, parca. scrie clar in talonul masinii.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

@Seba
              Este exact cum spui.
              Referitor la rulote, absolut toate au sistem de franare.

Comment

la mine in talon srie 1300 kg cu dispozitiv de franare daca ma incadrez in 1300 de kg nu am treaba .
                sigpic

Comment

tu nu ai meceveu cumva ? discuri fata ventilate, tamburi mai mari pe spate...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu cred ca nu-si are rost aceasta intrebare. Normal ca poate tracta. Adica putea batrana dacie cu 54 cai ai sai sa tracteze rulata pe plaiurile mioritice si nu poate loganul cu cei 75 (73 sau mai putin cu gaz)? O tracteaza cu brio!!!

Comment

Originally posted by alexanilie View Post
                      Toata lumea isi da cu parere si mai nimeni nu a tractat vreodata o remorca.
                      De asta chiar va rugam pe cei ce aveti experienta sa postati concluziile voastre dar mai ales stiind apetitul romanului de a pleca cu toata casa dupa el in concediu. Va rog nu mai amintiti de instabilitea in dinamica a rulotei pentru ca Loganul in sine arata ca o rulota si cu setarile de fabrica la suspensie se rastoarna inaintea rulotei! E rau cu acest cuplu motor f mic dar totodata as vrea sa stiu cum se prezinta kit-ul de ambreiaj si planetarele la voi, rulotistii! Loganul mi se pare perfect pt rulote pt ca atunci can vrei sa campezi sigur trebuie trecut un sleau sau hartop si nu vad alta berlina cu garda impunatoare ca a loganului capabila sa faca asta. Drumuri bune!

Comment

Daca poate traversa Fiat Panda Transfagarasanul cu rulota in ''carca'' de ce nu ar putea si Loganul. Am gasit pe youtube filmuletul. http://www.youtube.com/watch?v=8feO23W9-TA

Comment

mira-m-as ca Ficatul sa fii avut inst Gpl. Nu de alta dar cred ca si-ar dubla greutatea.

Comment

@i7r9i
                            Fiatul si-a facut datoria cu brio, dupa cum ai vazut in filmulet si intr-adevar nu avea gpl. Nu conteaza cum arata ambreiajul cand este vorba despre o placere, in acest caz iesitul in natura cu rulota. Se poate scimba daca este cazul, desi la mine dupa 2 ani nu da semne de schimbare. Si garda inalta nu e foarte importanta si nu ajuta prea mult pe drumurile off, pentru ca in spate ai o rulota care e posibil sa aiba garda joasa si oricum fiind pe o osie, la denivelari risti sa o lovesti.

Comment

Daca ne gandim putin cred ca cei de la Dacia pentru asta vor sa faca Duster-ul sa iesim cu rulotele in natura.

Comment

merge fratilor sa agatam rulote !! eu am vazut in vara unu pe autostrada soarelui cu rulota iar mai nou si pe unu ce si-a agatat remorca asa ca ................ bagai frate ca mere .......

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google