Am fost, sunt, si voi fi in continuare fanul motoarelor pe benzina din mai multe motive.
Mai Merita Gpl?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
GPL va ajunge 2 Ron / litru. Inca tin cu dintii de pret distribuitorii si au ajuns la 2.3 ron. Mie imi consuma 7.2 sau 7.3 (16.79RON) la drum intins 120km/h GPL sau 6.5 benzina (21.45RON) La mine inca se mai amortizeaza . In schimb pe oras iesi cam la fel. Eu dau dupa ea si GPL-u se arde repede repejor daca te dai la ea.1.6 MPi Icy White
Comment
-
Am bagat azi gaz cu 23 la grimbo gaz, si ieri benzen cu 36,6 de 98 la petrom
nu am facut plinul la benzen inca sa fac o comparatie...Dar de ex sambata pina la costinesti 44o km mers civilizat 30 l gaz, la intoarcere 130km/h 420km cu 42 l gaz..10%AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
Da o sa creasca iar benzina, cum o sa creasca putin barilu hop si benzina
garib1973: consumul mai conteza si de cat este bun gazul, eu am bagat de la intrare in turcia de la lukoil 45l gaz si am facut vreo 250km. Iar din giurgiu am bagat 45l si am facut 550km acum depinde cat de nesimtiti sunt cei de la statii si cat anume iti baga si aer. Eu merg pe drum lung 160km/h cat duce masina si am consum de 10%, in oras cam 9-10% iar la 100-120km/h nu prea stiu ca nu am mers asa...sigpic
Comment
-
Originally posted by ingerulol View PostGPL va ajunge 2 Ron / litru. Inca tin cu dintii de pret distribuitorii si au ajuns la 2.3 ron. Mie imi consuma 7.2 sau 7.3 (16.79RON) la drum intins 120km/h GPL sau 6.5 benzina (21.45RON) La mine inca se mai amortizeaza . In schimb pe oras iesi cam la fel. Eu dau dupa ea si GPL-u se arde repede repejor daca te dai la ea.
Comment
-
DEPINDE DE NOI
Daca vreti ca pretul la gpl sa scada,NU MAI CUMPARATI.
Acest gaz se produce continuu deoarece este un reziduu din rafinarea petrolului.Problema borfasilor de producatori este ca nu au capacitati suficiente de stocare,intrucit este nevoie de recipiente speciale sub presiune.Daca scad vinzarile si nu mai au unde sa-l stocheze,risca sa inchida sandramaua,asa ca asta e singura cale.
Limitati consumul pe gpl,mergeti mai mult pe benzina si o sa vedeti ca se va schimba ceva.Anul trecut,la acelasi pret al benzinei gpl-ul era in jur de 1.8 lei.Sintem considerati ca fiind prosti de catre producatori,dar norocul nostru e ca sintem multi(parafrazindu-l pe Lapusneanu).Limitati consumul de gpl.Este singura cale.
Comment
-
Desi nu sunt posesor de Logan, am o instalatie GPL pe masina si chiar ma intrebam zilele astea daca mai merita sa dau banii pe GPL sau nu..
Dupa ce am citit (si) forumul asta am ajuns la concl ca NU se mai merita sa iei GPL.
Matizul meu consuma 7.5% GPL in oras iar benzina cam 6%..Insa primele 3 minute merge pe benzina no matter what...Sa mai zic ca fac 10 minute pana la munca ? Practic 30% din consum este benzina fie ca vreau sau nu...
In cazul meu..Chiar nu mai vad rostul la GPL.. Imi pare rau ca am luat Matizu' cu GPL..Ma incadram lejer la un Logan "chel"
Comment
-
Hai sa fim realisti , desi nu imi vine sa recunosc noi cei cu gpl nu mai avem nici un avantaj , ba chiar as putea spune dezavantaj ptr ca avem tot felul de probleme , de curAND AM INCEPUT SA MERG NUMAI PE benzina , sunt mult mai multumit si multumesc lui Dumnezeu ca s-a ieftinit benzina!!!!
Comment
Comment