Mai Merita Gpl?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@i7r9i: Orice masina dupa 200K incepe sa aiba probleme, indiferent ca e pe GPL.
    Regards,

Emanuel Sescu

Comment

Sunt curios. La cati km sau ce interval de an trebuie facuta revizia la motorizare cu GPL?
      sigpic

Comment

Mi-au spus la service ca la 20k sau la an ,asa e acum politica..Urmatoarea la 2 ani sau 40k, apoi la 3 ani sau 60000
        AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Oricum pe fisa de revizii cam pe la 240k de km se termina Deci probabil cam atat are in medie viata un motor , apoi incepi sa "tragi" de el.
          1.6 MPi Icy White

Comment

si se merita GPL? la sfarsit de an cand se trage linie la toate costurile masinii, revizii, altele, gazul. se iese in castig fata de benzina?
            sigpic

Comment

Daca-l ai ca mine din fabrica e OK . Am dat 1080E in + pentru GPL *cu toate modificarile si intariturile bloc motor, tacheti si ce mai are garnituri si alte nebuneli* + ABS + EBD + AFU + MP3 + Suport ochelari + covorase LOGAN F2 *sunt id cu F1* + aparatori noroi . La 18.5 Ron/litru GPL Crimbo eu zic ca e bine . Am facut 370 km pana azi cu ultimul plin de GPL de la Rucar si azi a trecut pe ultima treapta (pe rosu) deci inca vreo 8 litrii in rezervor
              1.6 MPi Icy White

Comment

la ce probleme sunt la motorizarile pe motorina am inceput sa fiu mai fericit ca am ales gpl

Comment

Azi in Campulung la Bulrom 1.89 lei / litru gpl . A inceput sa le scada vanzarile si de aceea au redus pretul !!!! ( de la 2500 - 2800 litri / zi , au ajuns la 1000 litri / zi >>> informatie de la un vanzator de la o statie de gpl ) .

Comment

Gpl-ul renteaza cand pretul lui este la jumatate din pretul benzinei in rest nu prea.

Comment

fericitilor 1.89 lei/l in craiova cel mai ieftin 1.97 lei/l! ca sa tenteze pe cineva gazu ar trebui sa scada pretu undeva pe la 1.4 lei-1.5lei / litru!

Comment

azi,(ieri) am facut plin cu benzina cu 2.86, apoi am aflat ca gazul la intrare in oras pina in valentinos e 1,85 parca...

Comment

Originally posted by garib1973 View Post
                          azi,(ieri) am facut plin cu benzina cu 2.86, apoi am aflat ca gazul la intrare in oras pina in valentinos e 1,85 parca...
                          Dar este de aceeasi calitate cu bulrom si crimbo ??? Ai testat gazul de la ei ( consum , oprire in mers etc . ) ?????

Comment

Parerea mea NU.Decat GPL mai bine DIESEL.gpl distruge si motorul in timp si incepe sa consume din ce in ce mai mult.asta stiu de tata care e pe taxi cu un 1.4MPi GPL

Comment

am bagat de 2 ori de la ei, si mi-a intrat doar 40 l , am facut 450 km pe ceas de fiecare data,fara surprize, multumit.am 1.6 motorul

Comment

Da, mai merita gaz pe masina la pretul dublu al benzinei fata de gaz !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google