Dacia Logan GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Referitor la intrebarile tale am sa incerc sa-ti raspund pe rand cate ceva
    La roaportul cutie motor nu stiu de ce au renuntat sau poate este acelasi dar aici cum spuneai si tu nu se mai cunoaste datorita greutatii in plu de 200 kg plus greutatea rezervorului care cantareste vreo 20 kg gol plus kg gpl-ului deci iaca sunt destul de multe si creste foarte mult in greutate ,deci daca facem o adunare sa zicem 200+20+inca 35 kg face 255 kg in plus si daca mai pui si altele prin ea ,ceva scule un subwoofer o sa ramai stupefiat cum de mai trage masina de 1.4 ,este cam greu de spus .
    Chetia cu testarea pe taxi si eu am auzit ca mai intai au fost testate si am auzit ca au facut fata ,ma rog aici au fost pareri impartite totusi ,unii erau multumiti altii nu prea nu stiu intotdeauna nu poti multumi pe toti .
    Instalatia gpl este intradevar secventiala pentru ca alta nu se potriveste ca asa este motorul la logan ca de altfel si la solenza si supernova este acelasi motor ,la aceasta
    instalatie secventiala ai rampa de injectoare gpl separata prin niste furtune ce pleaca din rampa de injectoare in injectoarele de gpl ce se monteaza in admisie in apropierea chiuloasei ,ma rog cel putin asa este la instalatia tomasetto ,la a ta din fabrica o sa ai 2 rampe a cate 2 injectoare ,cum te uiti la motor o rampa o sa fie in stanga motorului una in dreapta o sa le vezi sigur cu, sunt asezate si sunt bosch daca nu ma insel iar plamanul de gpl o sa-l vezi sub baterie asezat ca acolo l-au montat ei si sincer mi se pare foarte greu accesibil dar sper sa nici nu ai nevoie sa se umble la el .
    Pentru cunostiintele tale generale mai vreau sa-ti spun asa: sa nu te sperii daca la trecerea pe gpl o sa auzi un tacanit ,nu este altceva decat rampa celor 4 injectoare care sunt de altfel niste bobine electrice si de aceea se aud cand este rece motorul cand se mai incalzeste o sa vezi ca nu o sa se mai auda asa tare ,deci sa nu te sperii sau sa intri in panica este ceva foarte normal si ca sa stai linistit sa pui urechea langa ele sa le auzi .
    In rest toate cele bune si asteptam sa iti vina masina si sa faci poze si chiar sa vii la intalnirile noastre .
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

• Danke Brutus !!!

Pt informatii !!!
      Cred ca o sa te contactez pe mess, kiar vreau sa vin la intalnirile voastre si kiar pana in 20 cand imi vine masina !!!
      Of s-a facut tarziu... vorbim , bafta multa !!!

Comment

• Esti asteptat cu deosebita placere ,sigur o sa ai multe de invatat de la unii sau de la altii .
        "cui nu-i place , valea"

Comment

• Salut,

In jur de 19.02.08 am sa intru in posesia unui Laureate GPL (comandat fabrica) si sper, citind prin acest forum , ca nu voi fi dezamagit (urmeaza de vazut). O intrebare totusi DE CE la acest model nu se accepta acea DACIA extenso de ani? Mersi anticipat.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
            Mers subturat inseamna schimbat sub 2000 rpm, sa zicem.
            Multumesc andrei. Inseamna ca nu m-am inselat, e la fel la la vechea mea 1310 pe carburatie. Am citit undeva ca constructorii de masini "aranjeaza" rapoartele din cutie pentru limitele de viteza din tara unde vand.
            La a mea 2500rpm in treapta III inseamna 50km/h, 2500 la IV insemna 70. Iar 2500 mi se pare turatie optima.

Comment

• Originally posted by mcdan View Post
              In jur de 19.02.08 am sa intru in posesia unui Laureate GPL (comandat fabrica) si sper, citind prin acest forum , ca nu voi fi dezamagit (urmeaza de vazut). O intrebare totusi DE CE la acest model nu se accepta acea DACIA extenso de ani? Mersi anticipat.
              Nu stiu de ce nu se da garantie extinsa probabil le este frica de stricaciuni poate nu sunt testate pe gpl mai multi ani desi nu cred ca se poate intalmpla ceva dar fi sigur ca sunt foarte smecheri ,esti in romania .
              "cui nu-i place , valea"

Comment

• Originally posted by BRUTUSANF View Post
                Nu stiu de ce nu se da garantie extinsa probabil le este frica de stricaciuni poate nu sunt testate pe gpl mai multi ani desi nu cred ca se poate intalmpla ceva dar fi sigur ca sunt foarte smecheri ,esti in romania .
                Daca furnizorul instalatiei de gpl acorda garantie numai un an si jumatate , Dacia in veci nu va acorda garantie la masina (cu gpl-ul montat de fabrica) mai mult de acesta perioada !!!
                Este logic ca daca se defecteaza inst de gpl, pagubitul se duce la garantii Dacia pentru reparare in perioada garantiei .
                Perioada de garantie a unui ansamblu este data de garantia cea mai mica a unei componente .

Comment

• Da asa este intotdeauna vor castiga ei si tu vei fi defavorizat .dar sa speram ca nu se va intampla nimic
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

• salut, sunt nou pe forum, am un logan 1,4 gpl din fabrica, are doar 975 de kilometri (e inca tinerel, sper sa nu ma dezamgeasca la batrinete) 1n legatura cu garantia aveti dreptate, din cauza instalatiei gaz nu ni se acorda garantie mai mare... cam nepotrivita garantia avind in vedere ca la un matiz pe gaz sau o nubira ai 3 ani garantie la motor... dar asta e (cea mai enervanta vb din rominia)

Comment

• Originally posted by alex_nad View Post
                      salut, sunt nou pe forum, am un logan 1,4 gpl din fabrica, are doar 975 de kilometri (e inca tinerel, sper sa nu ma dezamgeasca la batrinete) 1n legatura cu garantia aveti dreptate, din cauza instalatiei gaz nu ni se acorda garantie mai mare... cam nepotrivita garantia avind in vedere ca la un matiz pe gaz sau o nubira ai 3 ani garantie la motor... dar asta e (cea mai enervanta vb din rominia)
                      Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme cu ea !!!!!!
                      Ai mare grija de unde alimentezi cu gpl ( nu de alta dar sa nu bagi aer cu aroma de gpl ) !!!!
                      Daca nu are abs vezi ca franele sunt foarte fine . NU mai departe de azi era s-l pup pe unu pe bara din spate !!! Am lasat cam 3 m de urme pe asfalt !!

Comment

• Am vazut pe real ceva ce nu stiu cati au mai vazut... MERCEDES S430 cu instalatie GPL ... era sa fac infarct... si chestia asta nu in romania, ci in germania. In Olanda e plin de masini pe GPL, peste 50% au instalatie GPL. De ce sa descurajam oamenii? Daca neamtu si-a pus pe S430 model 2001-2002 noi de ce nu am pune pe un amarat de Logan. Cand spun amarat de Logan nu mi-o luat in nume de rau. Tatal meu are unu si merge chiar ok, adica nah eu m-am obisuit cu masina mea si nu se compara dar pt pretul lui e chiar ok. Cu o instalatie de GPL ar fi o masina destul de buna tinand cont de consumul masinii si pretul acesteia.

Comment

• multumesc pentru urari... cu gazu ai dreptate am bagat de la omv si s-a dus minca-l-ar tata aproape imediat... ori gresesc eu...un led de la bord de gaz cit are??? de exemplu eu am mers extraurban vreo 250 de km si s-au dus trei leduri ceea ce nu mi se pare normal si debea e verificata la consumul de gaz la tester de vreo 5 zile asa ca nu are cum sa fie masina devina NOROC SI LA MULTI KM FARA INCIDENTE SI PROBLEME!!!

Comment

• E asa de greu sa imparti cati L are rezervorul la numarul de linii si sa aflii?
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• sunt, dar contrar parerilor mele primele 3 leduri se duc destul de repede, ultimul led verde ma tine cam 250 de km doar urban, probata doar o data, asa ca nu pot spune cu certitudine, de aceea am intrebat! NOROC SI MULTUMESC

Comment

• nu e nimic ciudat ca senzorul de combustibil sa nu fie liniar pe toata scala si doar pe mijloc sa-ti arate bine, iar la capeti (full, respectiv gol) sa arate aiurea
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google