Dacia Logan GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• radubichis
    replied
    l

Puteti sa-mi indicati sistemul mai performant si unde sa il montez?

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Normal ca se poate pune GPL pe motorul 1,6 16v. Costul este de 700-1000 euro, depinde de cine e facut sistemul.

Leave a comment:

• radubichis
    replied
    gpl

Salut pe toata lumea de pe acest forum
    Este prima postare de pe acest forum si asi vrea sa-mi impartasiticite ceva din experienta voastra in legatura cu inst GPL Am un Logan 1,6 16v MCVcu 26000KM parcursi si vreau sa o trec pe GPL
    Ma intereseaza costurile, instalatiei , daca se preteaza la motorul meu ,daca a mai montat cineva,avantaje ,dezavantajr etc ...
    Va astept cu sfaturi

Leave a comment:

• BRUTUSANF
    replied
    da probabil ca cei din fabrica nu te mai cheama la 1000 km sunt siguri pe ei
    ideea ca la 1000km este bine de a te chema pt a vedea eventualele modificari ale calculatorului

Leave a comment:

• andrei
    replied
    La instalatiile montate din fabrica te duci pentru revizia masinii la 10.000 km sau 15.000 km. La cele montate aftermarket mi se pae ca trebuie sa te duci la 1000 km.

Leave a comment:

• givali
    replied
    Salut !
    Voi ati fost la verificare cu inst de gaz la 1000 km ????
    Pe mine m-au chemat la 10000 km sau un an de zile de la data cumpararii automobilulul !!!! Inst. mea de gpl este montata din fabrica si poate de aici aceasta diferenta ???

Apropo : am 4000 de km cu inst de gpl
    Last edited by givali; 16 October 2007, 21:23.

Leave a comment:

• BRUTUSANF
    replied
    Originally posted by melkus
    salut! iara eu
    saptamana asta trebue sa merg la verificarea de 1000 de km cati bani trebuie sa am la mine sau doar verifica etanseitatile?

nu am avut probleme pana acum si sper sa nu am. masina merge bine am ajuns si la 150 km pe ora in drum spre sibiu ca acolo e drumul mai bun ca in timis.tinad cont de faptul ca am vazut la o emisiune auto ca la o viteza de 150km pe bord reali sunt vreo 140 si ceva.
    in concluzie sunt multumit de achizitia facuta
    ma bucur ca esti multumit si sa ai parte de instalatie cat si de masina
    la 1000 de km nu trebuie sa dai nimic este gratis cel putin la mine nu am dat nimic ,oricum mai mult de 10 min nu te tine ca o pune pe calculator sa vada daca merge in paralel cu cel de benzina
    deci cred ca nu o sa-ti ia bani ,eu nu am dat
    iti doresc bafta si astept vesti de la tine

Leave a comment:

• melkus
    replied
    Originally posted by BRUTUSANF
    bine ai venit ,daca ai ceva nelamuriri poti sa ma intrebi eu am gpl de vreo 3000km

salut! iara eu
    saptamana asta trebue sa merg la verificarea de 1000 de km cati bani trebuie sa am la mine sau doar verifica etanseitatile?

salut! iara eu

nu am avut probleme pana acum si sper sa nu am. masina merge bine am ajuns si la 150 km pe ora in drum spre sibiu ca acolo e drumul mai bun ca in timis.tinad cont de faptul ca am vazut la o emisiune auto ca la o viteza de 150km pe bord reali sunt vreo 140 si ceva.
    in concluzie sunt multumit de achizitia facuta
    Last edited by andrei; 16 October 2007, 14:28.

Leave a comment:

• BRUTUSANF
    replied
    e prima data cand scriu si eu pe acesat forum. mi-am montat instalatie gpl pe logan si am facut vreo 800km sunt multumit deocamdata sa vedem in continuare. sper sa nu fie probleme.
    instalatia am l\cumparato de la practiker din timisoara iar montajul a fost facut de o firma autorizata care lucreaza cu firma auto gaz. deocamdata ata
    o sa mai revenin. drumuri bune sa aveti
    bine ai venit ,daca ai ceva nelamuriri poti sa ma intrebi eu am gpl de vreo 3000km

Leave a comment:

• melkus
    replied
    salutare tuturor

e prima data cand scriu si eu pe acesat forum. mi-am montat instalatie gpl pe logan si am facut vreo 800km sunt multumit deocamdata sa vedem in continuare. sper sa nu fie probleme.
    instalatia am l\cumparato de la practiker din timisoara iar montajul a fost facut de o firma autorizata care lucreaza cu firma auto gaz. deocamdata ata
    o sa mai revenin. drumuri bune sa aveti

Leave a comment:

• BRUTUSANF
    replied
    Originally posted by golanu
    Eu sunt curios de ce nu au bus rez de gpl in locul rez de benzina, ca daca ia doar 5l de benzina la 1000 km, atunci nu e nevoie de un rez prea mare pt benzina ....
    pt ca daca vrei sa mergi pe benzina oricand poti sa o faci ,sau daca se defecteaza pe gpl poti reveni pe benzina sau invers si pt ca asa au fost proiectate atunci si merg acum fara alte modificari ,alte proiectari

Leave a comment:

• golanu
    replied
    Eu sunt curios de ce nu au bus rez de gpl in locul rez de benzina, ca daca ia doar 5l de benzina la 1000 km, atunci nu e nevoie de un rez prea mare pt benzina ....

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Eu cred ca e hiba la servo...Vezi nivelu' la uleiu de servo.

Leave a comment:

• BRUTUSANF
    replied
    este de la capacul de distributie la prima vedere ,garnitura ceva

Leave a comment:

• givali
    replied
    Poze pata de ulei la motor 1.4 Mpi
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X