E si normal, puterea masinii e diminuata si nu se poate merge la turatii mari pe GPL, e limitat de UCE injectie.
Dacia Logan GPL
Collapse
X
-
-
duce peste 140 sigur.
Originally posted by mcdan View PostSalut, o intrebare de baraj?. Am un Laureate 1.4 de 2 luni si vreo 3300 la bord, (2 curse Buc <->, 1 Cta<->, 1 Lepsa<->) si cam pe la 2500 la borda am inceput sa o "calc" la fund sa vad cat duce si mai mult de 125-130 Km/h pe gaz la max 3500 rpm nu duce. De ce? A mers cineva mai mult? Thx.
Treaba e in felul urmator: o duci cu a 4 a pana la 4500 si deabia dupa aia schimbi a 5 a. Daca ii dai a 5 a la turatie mica nu mai are putere suficienta.
Incearca asa si daca nu prinzi 140 pe putin inseamna ca ai pus gaz de proasta calitate. Pe buteliile de la peco de la care pun eu scrie Crimbo Gaz si sunt foarte multumit cum merge.Logan GPL 1.4
Comment
-
De unde luam eu gaz era statie petrom acum este transformata in statie rompetrol si am vazut ca a scazut consumul sub 8% l-am intrebat pe baiat si i-am spus ca o sa-l strice si el gazul din butelie si mi-a spus ca inainte lua din alta rafinarie ca era mai aproape transportul acum ia de la rompetrol ca i-au recomandat altii ca este gazul bun asa ca o sa alimentez de acolo pina vad ca o sa consume mai mult cu aceiasi cantitate de gaz numai asa vezi ce gaz este in rezervor
,,DE_TOATE,,
Comment
-
DAk va spun ca am prins 173 KN/h pe GPL si pe benzina nu am putut ( pt ca nu mai aveam loc) m ai mult de 160 :P....am impresia ff proasta ca fuge mai tare pe GPL dekt pe benzinica dar e mai puturoasa in demaraj 1-2--> si pe urma ...Bufff:animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:
Comment
-
Salut.am condus si eu un logan de 1,4 pe gpl si,parerea mea,diferenta dintre gpl si benzina este destul de mare.demaraj mai deloc,de urcat in ture urca destul de greu... dupa ce am condus logan pe gpl am aflat ca exista masini si mai puturoase decat 1,4 al meu pe benzina am incercat sa vad cat prinde maxim cu a doua,si am prins 65 la 5500 rpm ,la benzina la 6000 am 80,precizez ca mai mult de 5500 nu vroia sa urce.oricum,daca ne gandim la pretul gpl-ului,se merita pana la urma
Comment
-
Vreau sa pun gaz pe Logan - in Iasi
Salutare la toti.
Am un logan 1.4 laureate benzina si vreau sa-i pun instalatie de gaz. Consumul pe benzina este foarte ok, ca in cartea tehnica, daca conduci masina rezonabil. Totusi barilul de petrol a trecut de 120 si ma astept sa ajunga 200 pana la sfarsitul anului. In conditiile astea, cu benzina la 5.5-6RON , poate chiar 7 RON / litru drumurile pe care le fac ma ruineaza, chiar daca loganul consuma numai 5.5 in afara.
Din acest motiv am decis sa instalez GPL pe masina. Nu ma intereseaza pierderea de putere, vreau sa merg mult si fieftin, fara sa lesin cind fac plinul.
1.Imi puteti recomanda un service sigur care sa imi instaleze instalatia? IN IASI pls.
2.E mai bine sa cumpar instalatia din Pracktiker (1800 RON) si sa o instalez la un service sau sa cumpar totul din serviceul care instaleaza GPL?
3. Trebuie facuta revizia la gaz o data la 3 luni sau la 15.000 km parcursi?
4. Ce alte sfaturi imi puteti da pe tema Logan GPL si nu e pe forum?
Multumesc loganistilor.Dacia Logan 1.4 mpi+GPL Tomasetto
Comment
-
Originally posted by stolniceanulucian View PostAm incercat si eu de curiozitate sa vad cat prinde.
Treaba e in felul urmator: o duci cu a 4 a pana la 4500 si deabia dupa aia schimbi a 5 a. Daca ii dai a 5 a la turatie mica nu mai are putere suficienta.
Incearca asa si daca nu prinzi 140 pe putin inseamna ca ai pus gaz de proasta calitate. Pe buteliile de la peco de la care pun eu scrie Crimbo Gaz si sunt foarte multumit cum merge.
Comment
-
-
Merita?
Salutare. Tocmai m-am logat si eu pe forumul asta si am cateva intrebari. Mi-am cumparat un Logan 1.4 in ianuarie si de atunci am facut 13500 km cu el, in 4 luni. Merge brici. N-am avut nicio problema cu el. Inainte de a-mi lua Loganul am avut un renault 19 echipat cu gpl, cu care am mers vreo 5 ani jumate. Acu, ma uit in portofel si nu prea imi mai vine sa merg pe benzina, mai ales in ritmul in care merg eu. Intrebarile mele sunt:
- merita sa pierd garantia (care nu este extinsa) pentru a-mi monta instalatie gpl?
- exista vreo diferenta calitativa intre tomasetto stag 200 si stag 300?
- imi poate spune vreun bucurestean unde si-a montat instalatia; daca a avut probleme cu Loganul sau nu?
Comment
Comment