If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Baieti vre-unul dintre voi si-a montat instalatia de GPL la un dealer din reteaua Dacia? Daca da as vrea sa stiu si eu cat v-a costat instalatia si manopera si daca prin montarea instalatiei afecteaza cu ceva garantia.
va multumesc.
Instalatii GPL nu se monteaza la dealeri Dacia, dar o poti monta tu la un service, fara sa pierzi garantia, atata timp cat pastrezi factura si devizul de montaj.
Instalatii GPL nu se monteaza la dealeri Dacia, dar o poti monta tu la un service, fara sa pierzi garantia, atata timp cat pastrezi factura si devizul de montaj.
sa inteleg ca pot monta instalatia de GPL la orice service specializat si este ok cu garantia atata timp cat am factura si devizul de montaj. Am inteles ca Dacia agreaza anumiti producatori...Poti da detalii daca stii ceva despre lucrul acesta.
DAk va spun ca am prins 173 KN/h pe GPL si pe benzina nu am putut ( pt ca nu mai aveam loc) m ai mult de 160 :P....Am impresia ff proasta ca fuge mai tare pe GPL dekt pe benzinica dar e mai puturoasa in demaraj 1-2--> si pe urma ...Bufff
Exact la fel am patit si eu, pe sectorul buzau-ramnicu sarat, i-am dat cit a putut fara sa ma uit la consum. Pe benzina 160, pe gaz 172-175, nu pot spune precis, dar eram uluit ca trage pe gaz asa de tare!!!!
Eu tot ButanGaz bag. Am bagat odata pe langa Bucuresti de la OMV si dadea sa moara. L-am consumat tot (pana a lesinat tiuitoarea de atata strigat) si tot la ButanGaz am revenit. Benzina (ca mai trebuie si din asta din cand in cand !) Efix 95.
Succese!
Exact la fel am patit si eu, pe sectorul buzau-ramnicu sarat, i-am dat cit a putut fara sa ma uit la consum. Pe benzina 160, pe gaz 172-175, nu pot spune precis, dar eram uluit ca trage pe gaz asa de tare!!!!
Mentionez sursa de energie : BUTANGAZ
Batea cumva vantul din spate? :p..Oricum ciudata faza !
Am instalatie gpl de tip OMVL montata de 2 saptamini(10.07.2008).Am deja 2000km pe gaz;am fost in concediu.Masina(1.6,16v) se comporta super pe gpl si in oras si la drum lung.Am reusit sa ating cu ea 190km/h dar eram 2 persoane in masina.Legat de consum, acesta este super(7.3% afara cu 5 persoane in masina si 6.8% singur in masina,viteza medie 83km/h). In oras(timisoara) am un consum intre 8.5 si 9%,foarte apropiat de cel pe benzina.Va salut pe toti.
buna ziua... am si eu o intrebare ... vreau sa mi iau un logan 1.6 16v sa montez GPL oe el stiti cam ce emisii o sa aiba ??? cam cat o sa fie taxa ??? (este din 2006) ... si o a doua intrebare... am vazut ca in anumite cazuri se poate modifica norma de poluare dupa montarea instalatiei de GPL ??(din euro 3 in euro 4) ..
EU n-am vazut modificare de norma de poluare sau de emisii de CO2 dupa vanzarea masinii in RO, indiferent de modificarile facute.
Nu de alta dar masina trebuies a faca ITP si pe benzina, nu doar in gpl.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Bai cum va place sa dezamagiti omul!
Ba da, se poate, dar in urmatorul sens: Te duci la RAR Voluntari si faci o cerere de testare pe standul dinamic. Apoi platesti taxa de test, care e vreo 800 euro.
Dupa care poti spera sa iasa euro7, dar singurul fapt sigur este ca daca nu e motorul bun, catalizatorul ok, anvelope bune, etc, motorul nu va mai iesi nici macar euro3.
Ai ceva sanse sa se reduca emisiile de CO2, intre 10 si 15%, daca e cat de cat reglata macar de euro 2 (de fapt pentru E2 nu e necesar standul, doar un analizor).
Daca n-a iesit din prima, nu dispera, bani sa ai, poti regla sistemul si repeta testul...
Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...
Salut baieti,nu am gpl montat,dar am mers cu 1.4 pe gpl si bag mana in foc ca nu ia cat sustineti voi 170 sau mai mult!Explicati-mi si mie va rog cum ar putea pe gpl prinde atat si pe benzina nu?!Poate nu sunt suficient de informat....Poate la voi se numeste Nos nu gpl...
alexys, sa iasa ia euro 5 in gpl, daca inca poate merge in benzina si in benzina e euro 3.... euro 3 ramane . Nu e frumos sa luam colegu la misto, a intrebat destul de politicos.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Loganul meu 1.4 pe benzina lua 170 maxim pe ceas- iar real pe GPS avea 155.
Probabil ca pe GPL loganu 1.4 ia in jur de 165 pe ceas- adica 150 real- poate chiar 170 dc e vale.
Mentionez sursa de energie : BUTANGAZ
Portiunea intre Bz - Rm Sarat care are 2 benzi pline este in vale puternica (acolo si cu un Tico am prins 140). Esti sigur ca pe exact aceeasi portiune ai incercat si pe benzina?
Last edited by eugenmanea; 21 January 2014, 11:38.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment