Dacia Logan GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by calatorul View Post
    Pentru ca in momentul in care instalezi ceva pe o masina noua, in garantie (chiar si un banal Radio CD, darmite instalatie GPL) pierzi garantia. Asa scrie in Caietul de garantie al masinii.
    Daca iti instalezi singur Radio CD , pierzi garantia numai la el nu si la masina !!!!
    Am intrebat eu la cei de la care am luat masina .

Comment

• Viteza maxima pe gaz 167km/h. mai mult nu cred ca prinde nici un gpl 1.4 din fabrica, maxim 170km/h. mai zicea un baiat ca el a prins 180km/h... poate la vale...
      sigpic

Comment

• Kempes, unde ti-ai montat tu instalatia de gaz in service dacia? au ei facilitatea asta?

Comment

• Cand am cumparat masina am cerut sa monteze instalatia gpl +cd playerul meu +alte accesorii. la ridicarea masinii erau toate montate,asta sa intamplat la service iatsa campina.

Comment

• SALUT BAIETI..AM SI EU O CURIOZITATE...AM UN LOGAN 1.4 GPL(din fabrica) CUMPARAT ANUl TRECUT-2007 IN NOIEMBRIE SI AM FACUT PANA ACUM 7000 SI CEVA DE KM CU EL...INTREBAREA E URMATOAREA...
            1.IN VITEZA A4-A LA TURATIA DE 2500 -KILOMETRAJUL VOSTRU INDICA 70 KM LA ORA
            2.IN A 5-A LA 2500 DE TURATII INDICA 90 KM LA ORA ?
            Mi se pare cam lenesa de asta intreb... .Plus ca mai mult de 115 km/ ora nu am sarit cu el.
            Multumesc

PS : IN CAZUL IN CARE SE DORESTE MONTAREA PERSONALA A LINIEI AUDIO ,DE TINUT CONT CA ASTA ATRAGE PIERDEREA GARANTIEI pe partea electrica.
            Eu am montat intr-un service autorizat in GALATI si m-au jecmanit de 1 milion lei vechi pt treaba asta
            Last edited by padys78; 28 May 2008, 16:14.

Comment

• Nu mai scrie cu CAPS-LOCK activat, ca stim sa citim si litere mici...
              Intrebarile alea de ce sunt puse? Ce vrei tu sa aflii daca iti raspunde cineva? Ca toate Loganurile pe GPL la o anumita turatie au aceeasi viteza, ca doar nu patineaza ambreiajul.
              Si in legatura cu pierderea garantiei, vad ca sunt multi care cred in asa ceva...
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• E stricat...Are cva...Dak eu la al meu i'am dat ~170 (167) cred ca era...Si am 5000 km de ~2 luni.....Dul la service...Nu este normal..
                :animal_spider2: LOGAN 1.4 MPI Laureat + GPL :ninja4:

Comment

• Am pus acesta intrebare pt a vedea daca motorul meu (masina mea) functioneaza in parametrii normali....La faza cu literele mari nu te-am inteles Dl. Super Moderator Andrei..
                  Cand m-am inscris pe acest site m-am inscris cu speranta de a gasi cu cine sa-mi impartasesc micile "probleme" intampianate ,legate de acesta masina....Nicidecum de a gasi aici un Club PRIVAT.
                  VA SALUT PE TOTI si va multumesc celor care i-mi raspundeti intr-un mod constructiv...

Comment

• Ti-as fi raspuns si eu, daca ai fi pus niste intrebari cu o logica. Nu asa, intrebari puse aiurea sa te aflii in treaba, si mai ales, fara semne de puncutatie si scris cu litere mari.

Comment

• Fara logica ce ?Intrebarile mele sau raspunsul tau?...Cum se face Dom' Super Moderator Andrei ca numai tu nu ai inteles logica intrebarilor mele?Aiurea or fi pt tine...Ar trebui sa schimbi calificativul din Super Moderator in Super Carcotas....In cazul in care nu suferi de "sefie"...ar trebui sa intelegi perfect ceea ce am scris mai sus..In caz contrar ..PACE TIE
                      Salutari...posesorilor de Logan ...si nu numai lor...
                      Last edited by padys78; 3 June 2008, 15:17.

Comment

• Daca astea sunt intrebari...
                        Originally posted by padys78 View Post
                        1.IN VITEZA A4-A LA TURATIA DE 2500 -KILOMETRAJUL VOSTRU INDICA 70 KM LA ORA
                        2.IN A 5-A LA 2500 DE TURATII INDICA 90 KM LA ORA ?
                        Prima nici macar nu are semnul intrebarii, dar nu asta e problema.
                        Daca tie ti se pare lenesa masina, ce treaba au turatiile la o anumita viteza cu comportamentul masinii? Iti zic eu, nici una...

Comment

• @padys78
                          Onorabile, am vaga banuiala ca nu a dus mai mult pentru ca ai avut o urcare in turatie mai "la consum", ca sa zic asa. Ia incearca sa schimbi mai sus, la un 3800-4000 rpm, calcand-o mai cu spor. Cred ca vei fi placut surprins ca vei depasi cei 115 km/h.
                          A! Si inca ceva. E improbabil ca si la altii sa arate exact la fel ca la tine pentru simplul fapt ca trebuiesc indeplinite exact aceleasi conditii de mers (pasageri, vant, deal, vale, si o multime de alte chestii). Una peste alta, cu turatiile esti "pe acolo"!

Succese!
                          PS: Relax, grab a beer! ;)
                          Last edited by koldun; 3 June 2008, 18:55.
                          sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

• Mersi mult KOLDUN pentru raspuns...In ce priveste viteza pe care am descris-o in funtie de treapta de viteza si de turatie ,la mine o arata identic indiferent de vant sau pasagerii(numarul lor) pe care ii am in masina...conditia binenteles de a fi pe o sosea fara inclinatii (la deal sau la vale) deci indiferent de incarcare.La 2500 de turatii in treapta a 5-a tot 90 de km/ora i-mi arata in bord...In ce priveste viteza cred ca aveti dreptate ..Am schimbat a-5 a la vreo 3000 de turatii si nu a durat mult si deja aveam 120 km/ora (pedala de accel nu apasat la max...)
                            Mesti mult si sa auzim de bine
                            Last edited by padys78; 4 June 2008, 13:12.

Comment

• Tu sa fii sanatos! Si daca nu porti bocanci 46 si nu te lasi greu pe acceleratie, pe la 110 km/h ~3000rpm vei fi si foarte multumit de consum. Ai sa auzim de bine.
                              Succese!
                              sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

• Corect ! Si la mine la 3000 RPM in a cincea , in drum drept, exact 107 Km/H.
                                Celelalte , in a doua a treia a patra,oricat m-as fi conditionat de acasa sa nu uit sa urmaresc acele nu am reusit !!!
                                Cele bune.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google