pentru o masina echipata astfel "din fabrica" e destul de nasol... rezervorul trebuia gandit altfel supa parerea mea. oricum fura din spatiul portbagajului, normal, dar daca lasau roata de rezerva la locul ei macar dadea impresia de finisaj...si nu existau asa multe comentarii. asa ce ti-e ca iti iei masina cu instalatie gpl din fabrica sau ca ti-o montezi ulterior, nu?
Dacia Logan GPL
Collapse
X
-
E pusa direct pe mocheta, nu e prisa de nimic, o poti pune tu in ce parte a portbgajaului vrei.
Comment
-
Originally posted by andreiE pusa direct pe mocheta, nu e prisa de nimic, o poti pune tu in ce parte a portbgajaului vrei.sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
Am un Laureate gpl de doua luni si sunt multumit de el . Daca treci peste inconvenientul cu roata de rezerva din interior este OK. Apropo ! roata este in husa care are un arici ce se fixeaza de mocheta pentru a nu se deplasa prin portbagaj . Am facut cam 3000 km cu el , iar in localitate am scos un consum pe gpl de 8 l/100 km.
Comment
-
E foarte bun consumul de 8, deobicei ar trebui sa sara de 10L/100 km in oras.
Comment
-
salut baieti ,am pus si eu acum o luna instalatie gpl tomasetto cu ecu in carcasa de aluminiu si ce sa spun am 1300 km cu revizie la 1100 km si se comporta normal pana acum nu s-a modificat nimic merge perfect consumul in oras este 10l/100km si 9l depinde cum te dai la ea dar ajungi si la performante de 12l/100km daca te dai la ea rau dar din cauza de consumul de benzina care este la fel in oras ca am auzit ca merge in paralel cel de benzina cu cel de gaz si incerc sa- fac o resoftare pe benzina si poate se modifica siconsumul pe gpl in bine sper ) in rest ce sa zic nu se simte ca ai gpl ,putere la fel automat totul
cam atat..."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
din cate ziceau cand l-au prezentat la tv nu se pierde nimic din caii masinii .. dar nu crek e asa . oricum este foarte bine venit in randul taximetristilor , si tinand cont ca vine cu instalatie GPL din fabrica este de 10 ori mai sigur decat unul la care instalatia a fost instalata ulterior.
Comment
-
Merg prin Campulung nu super aglomeratii de gen Bucuresti !!
Alimentez 18,75 litri de gpl si fac 150 km in localitate ; fara a conduce sportiv si fara aer conditionat !
Cat despre inst. gpl montata de fabrica ... vrajala !!!! Este montata IN FABRICA de un SRL . Inst. mea este montata de RO GROUP INTERNATIONAL SRL.
Referitor la putere : se simte cand se face trecerea de pe benzina pe gpl - este putin mai puturoasa masina ( depinde si de rglajul avut pe inst. de gpl )
Comment
-
Instalatia de GPL din fabrica e produsa de o firma din Italia, si este montata in fabrica Dacia.
Comment
-
am avut dacia 1300 pe gpl. acum am logan diesel.
aia avea 54 cai si pusa pe gpl se reduceau cred ca la vreo 47-48. Sunt sigur ca e o pierdere similara la 1.4 mpi, dar nu se simte asa de rau pt ca e de unde.
in rest.... eu zic ca e super bine si e f util sa ai asa ceva. te scuteste de o gramada de bani pe benzina, mai ales cand mergi mult prin oras. kiar si acelasi consum sau cu 2 l mai mult sa fie, si tot e util pt ca pretul e la jumatate
Comment
-
nu , gresiti , cea pe carburator da pierdea putere dar pe secventiala nu se pierde mai deloc si da se poate sa consumi cat ai zis 8l dar in bucuresti doar sa o impingi maimult cu motorul oprit sa consumi atat aici este dezastru si se consuma mult iar la trecerea de pe benzina pe gaz simti tu eu nu simt nimic pt ca trece automat si nici nu se simte simerge la fel de puternic ca pe benzina
sunteti incredibil ca nu credeti acest lucru si mare grija si de unde bagi gpl este foarteimportant
sa nu bagi de la lukoil este prost rau ,baga de la agip sau crimbogaz super adevarat ,vei vedea schimbare de putere"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
mah eu am instalatie GPL italiana, nush sigur daca e aceiasi firma dar stiu ca era posibilitatea sa imi montez butelia exact ca la loganul facut de dacia, cat despre putere, nu compara dacia din 70' cu GPL cu logan pe GPL e diferenta ca de la cer la pamant, sincer nici eu nu credeam si cand am auzit ca tatamiu vrea sa puna GPL pe el, nu prea mi-a convenit, dar sincer nu se simte nici o diferentza, si nush de ce vorbeste @Givali, ca eu nici nu simt cand trece de pe benzina pe GPL si trece automat, instalatia avand propriul ECU.......eu bag gaz doar de la Crimbo....AKA Borcea.......HWWWOOOOO DINAMO !!!.....nu puteam sa ma abtin....scuze
Comment
Comment