aoleu cam greu sa-mi dau seama dar o sa ma uit ca mai facut curios
Dacia Logan GPL
Collapse
X
-
Dupa ce te uiti sa scri pe site !
Am descoperit o problema la Loganu' meu : deasupra la cureaua de la alternator este o carcasa din plastic care este umeda de ulei .
Am dat 8800 eur pe o masina care dupa 3000 km incepe sa piarda ulei !!!!!!!
ASTA DA CALITATE DE LA DACIA !!!!!!!
Comment
-
Originally posted by givali...deasupra la cureaua de la alternator este o carcasa din plastic care este umeda de ulei ...
orice ar fi, directia service!
sau mai sti ca pele ce o bagat ulei in motor n-a scapat pe jos 2-3 stropi?
eu am ridicat capota la golan dupa 9.000kmDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
nu , sigur de acolo trebuie sa fie ,sa te uiti cu atentie sau sa verifici in rezervorul de ulei servodirectie si vezi daca a scazut trebuie sa ai o liniuta din fabrica glbena pe care o pun ei"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Pata de ulei este in partea dreapta a motorului , deasupra la cureaua de la alternator pe un capac de plastic de pe blocul motor. NU cred ca are legatura cu rez. de ulei de la servodirectie . Cineva mi-a spus ca s-ar putea sa fie de la distributie . Nu curge mult dar este o pata ceea ce ma deranjaza la ideea ca este o masina noua la 3000 km . O sa merg la un service sa vad care este problema si o sa va spun si voua ; cat despre poze incerc sa fac rost de un aparat digital.
Treaba cu ridicatul capota dupa 9000 km nu sunt de acord pentru ca poti avea ceva probleme pe care sa le vezi cand este prea tarziu . TOTUSI ESTE TOT O DACIE fabricata de romani !!!!!
Comment
-
Originally posted by crististreuleapoze, nu te credem . brutus are dreptate,e posibil sa fie si de la servo directie.
orice ar fi, directia service!
sau mai sti ca pele ce o bagat ulei in motor n-a scapat pe jos 2-3 stropi?
eu am ridicat capota la golan dupa 9.000km
sigpic
Comment
-
Pai ai 2 variante: sa le hostezi pe www.imageshack.us, si copiezi linkul unde scrie "thumbnail for forums", ori direct pe forum, din fereastra unde scrii mesajul, dai (mai jos putin de locul unde scrii mesajul) "Manage Attachements" si dai "Browse" si incarci cate o poza in fiecare camp. La sfarsit dai "Upload".
Comment
-
Poze pata de ulei
Multumesc pentru informatii !!!
Sper sa se vada ceva ; poza este facuta cu un tel. mobil .
Motor 1.4 MPI ---- la 3000 km efectuati .Attached FilesLast edited by givali; 25 September 2007, 20:11.
Comment
Comment