Dacia Logan GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by BRUTUSANF
    pai de ce mai nu are cum sa consume extraurban asa putin nici cielo nu are sub 8 % ,asta este consumul la gpl afara 8-9%
    mai fa odata consumul dar cati litri bagi si cati km mergi cu gpl si imparte sa vezi cat iti iese
    am omis sa spun ca am fost 4 persoane si pe serpentine la brasov probabil acolo mi-a consumat atat
    ca pe computer daca ma iau dupa ce scria era 7.3 mixt deci trage si tu concluzia nu stiu ce sa zic

Pe computer iti indica un consum mediu ( nu mixt ) care este influentat de viteza cu care mergi si de distanta pe care mergi . Incearca sa vezi un consum mediu dupa o distanta pe care o parcurgi aproximativ la acelasi regim de viteza (banuiesc ca pe serpentine nu ai mers cu aceeasi viteza de 110 - 120 km/h cu care ai mers pana sa incepi sa urci)

Comment

Originally posted by givali
      Pe computer iti indica un consum mediu ( nu mixt ) care este influentat de viteza cu care mergi si de distanta pe care mergi . Incearca sa vezi un consum mediu dupa o distanta pe care o parcurgi aproximativ la acelasi regim de viteza (banuiesc ca pe serpentine nu ai mers cu aceeasi viteza de 110 - 120 km/h cu care ai mers pana sa incepi sa urci)
      nu dar tragea greu si atunci consuma mult mai mult decat ai merge drept nu ?
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

am si ei o intrebare dar urgent....o firma in braila sau galati unde sa imi montez o instalatie gpl....firma serioasa....pls sa imi spuneti....ms anticipat
        sigpic
        astra h 1,7 cdTI

Comment

Originally posted by bodyn
          am si ei o intrebare dar urgent....o firma in braila sau galati unde sa imi montez o instalatie gpl....firma serioasa....pls sa imi spuneti....ms anticipat
          simplu ,dai pe google "instalatii gpl" galati sau braila si vezi ce rezultat primesti
          "cui nu-i place , valea"

Comment

simplu ,dai pe google "instalatii gpl" galati sau braila si vezi ce rezultat primesti
            asa am procedat si eu stai linistit;) dar fara rezultat ce crezi k mai ziceam ceva aici daca gaseam;)
            sigpic
            astra h 1,7 cdTI

Comment

Originally posted by bodyn
              asa am procedat si eu stai linistit;) dar fara rezultat ce crezi k mai ziceam ceva aici daca gaseam;)
              atunci incearca sa gasesti pe cineva care ste din galati sau buzau
              din buzau este drone parca
              roaga-l pe el sa te ajute
              "cui nu-i place , valea"

Comment

nu dar tragea greu si atunci consuma mult mai mult decat ai merge drept nu ?
                O sa revin saptamana viitoare cu un consum de gpl la 100 de km in extra-urban , mai bine documentat !

Comment

Originally posted by givali
                  O sa revin saptamana viitoare cu un consum de gpl la 100 de km in extra-urban , mai bine documentat !
                  k , astept
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

Salutare tuturor !!!

Am si eu un Logan Laureate 1.4MPI , din 2005 la care am pus o instalatie GPL...
                    Nu a costat prea mult pentru ca am prins o oferta promotionala...tralalala...maxim 22 mil cu tot cu montaj...
                    Am parcurs peste 20.000 km cu instalatia GPL si nu am intampinat nicio problema...
                    Masina are in prezent 56.000 km, iar instalatia a fost pusa pe la 3X.000 km.
                    Pe mine ma incanta foarte tare faptul ca GPL e muuuuult mai ieftin decat benzina, iar in privinta consumului...ce pot zice...pentru mine e acelasi, ca si cand as avea benzina...in schimb diferenta la bani se cunoaste instant...
                    Exemplu practic...
                    Slatina ---> Bucuresti aprox. 400 km
                    Pun GPL de 50 RON, DUS-INTORS, vara pun de 70-80 RON ca merg cu A/C
                    Viteza mea de croaziera pana la Pitesti e de 100 - 120 km/h, iar pe autostrada 140 km/h constant.
                    E foarte adevarat, oricat ar zice oricine ca nu se simte diferenta intre gaz si benzina la demaraj si la drum, ca trage mai greu pe gaz, e si mai lenesa decat e ea de obicei...eu am si 1.4...dar ideea e ca decat sa merg cu trenul prefer o masina "lenesa" cu care ma scot si mai calumea la bani
                    Trenul ma costa 76 TON dus-intors...asta daca ma duc singur.Daca vreau sa imi iau si sotia ma mai costa inca atat adica 152 RON...Nu mai zic ca la mersul cu trenul trebuie sa stai langa toti jegosii etc...etc...sa nu deviem.

Ideea e ca daca ai posibilitatea, merita sa iti pui GPL...eu sunt foarte multumit, iar in privinta problemelor...am spus si mai sus...NIMIC de nicaieri...nu stiu daca pe viitor pot spune acelasi lucru, dar sper sa nu fie nevoie.

Bafta !!!

Comment

• Originally posted by quintrixman
                      Salutare tuturor !!!

Am si eu un Logan Laureate 1.4MPI , din 2005 la care am pus o instalatie GPL...
                      Nu a costat prea mult pentru ca am prins o oferta promotionala...tralalala...maxim 22 mil cu tot cu montaj...
                      Am parcurs peste 20.000 km cu instalatia GPL si nu am intampinat nicio problema...
                      Masina are in prezent 56.000 km, iar instalatia a fost pusa pe la 3X.000 km.
                      Pe mine ma incanta foarte tare faptul ca GPL e muuuuult mai ieftin decat benzina, iar in privinta consumului...ce pot zice...pentru mine e acelasi, ca si cand as avea benzina...in schimb diferenta la bani se cunoaste instant...
                      Exemplu practic...
                      Slatina ---> Bucuresti aprox. 400 km
                      Pun GPL de 50 RON, DUS-INTORS, vara pun de 70-80 RON ca merg cu A/C
                      Viteza mea de croaziera pana la Pitesti e de 100 - 120 km/h, iar pe autostrada 140 km/h constant.
                      E foarte adevarat, oricat ar zice oricine ca nu se simte diferenta intre gaz si benzina la demaraj si la drum, ca trage mai greu pe gaz, e si mai lenesa decat e ea de obicei...eu am si 1.4...dar ideea e ca decat sa merg cu trenul prefer o masina "lenesa" cu care ma scot si mai calumea la bani
                      Trenul ma costa 76 TON dus-intors...asta daca ma duc singur.Daca vreau sa imi iau si sotia ma mai costa inca atat adica 152 RON...Nu mai zic ca la mersul cu trenul trebuie sa stai langa toti jegosii etc...etc...sa nu deviem.

Ideea e ca daca ai posibilitatea, merita sa iti pui GPL...eu sunt foarte multumit, iar in privinta problemelor...am spus si mai sus...NIMIC de nicaieri...nu stiu daca pe viitor pot spune acelasi lucru, dar sper sa nu fie nevoie.

Bafta !!!
                      bine ai venit pe forum
                      ma bucur ca esti multumit de gpl si eu la fel si sper si eu sa nu fie vreo problema desi nu cred ca sunt foarte bune instalatiile astea secventiale
                      bafta in continuare si daca mai ai ceva de intrebat te asteptam aici
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

• salut!!!
                        am revinit dupa revizia de 1000 care am facut-o la 1300. nu ma costat nimic revizia a pus pe comp sa vada cum merge pe GPL si pe benzina. totul a iesit ok. inainte de revizie am fost la RAR pentru a omologa instalatia GPL, si baieti de acolo au facut ceva teste si su spus ca au iesit bine. in continuare sunt multumit de achizitia facuta. drumuri bune sa aveti!!!!!!!!!!

Comment

• Originally posted by melkus
                          salut!!!
                          am revinit dupa revizia de 1000 care am facut-o la 1300. nu ma costat nimic revizia a pus pe comp sa vada cum merge pe GPL si pe benzina. totul a iesit ok. inainte de revizie am fost la RAR pentru a omologa instalatia GPL, si baieti de acolo au facut ceva teste si su spus ca au iesit bine. in continuare sunt multumit de achizitia facuta. drumuri bune sa aveti!!!!!!!!!!
                          salut si felicitari pt masina care merge in conditii normale ,asa si trebuie
                          spune-mi si mie cat te-a costat la RAR cu tot ce ai dat ,ca bani ?
                          detaliaza
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

• Revin cu un consum de gpl in extra-urban : C-lung Muscel - Buzau 196 km; resetat calculatorul la placare din C-lung ; la intrare in Buzau afisa urmatoarele : distanta parcursa de la ultima resetare :196 km ; consumul de combustibil de la ultima resetare : 11,8 litri ; consumul mediu de la ultima resetare :6 l .
                            Viteza maxima de deplasare a fost de 110 km/h .

Comment

• Originally posted by givali
                              Revin cu un consum de gpl in extra-urban : C-lung Muscel - Buzau 196 km; resetat calculatorul la placare din C-lung ; la intrare in Buzau afisa urmatoarele : distanta parcursa de la ultima resetare :196 km ; consumul de combustibil de la ultima resetare : 11,8 litri ; consumul mediu de la ultima resetare :6 l .
                              Viteza maxima de deplasare a fost de 110 km/h .
                              bravo felicitari inseamna ca se poate
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

• Nu am gasit niciunde pe loganclub o tema despre probleme la frane !!!!
                                Ma puteti ajuta ????

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google