Rusia a taiat gazul...ne influenteaza si pe noi? intreb pentru ca nu stiu ce proces exista intre gazul natural si gpl-ul ce il folosim..cine ne poate lamuri? multumesc!
RUSIA Ne-a Taiat Gazul!!! Trecem Pe Benzina?
Collapse
X
-
Gpl-ul nu cred sa fie afectat ca nu are nici o treaba cu gazul natural.Pretul gpl-ului este dat de pretul titeiului.Cat despre gazul natural prefer sa nu fac nici un pronostic datorita jafului de tara in care ne aflam.Stiati ca populatia plateste gaz de import si industria se lafaie in gazul de la noi?????Si ne intrebam de ce o ducem tot mai rau.Pretul la 1000 m cubi gaz din Rusia este aprox 450 euro pe cand 1000 m cubi gaz romanesc costa 150 euro.
Comment
-
Stati linistiti ca se va ajunge la un acord. Rusi daca nu vor mai da gaz la Europa ce vor face cu el, il va manca pe paine? Eu zic ca in economia lor, exportul de gaze e baza. Poate sa fie doar o strategie,ca sa mai il scumpeasca putin...niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
GPL=gaz petrolier lichefiat
Chiar din denumirea lui se intelege ca gpl-ul este obtinut din petrol, mai exact din rafinarea petrolului. Nu are absolut nici o legatura cu gazul natural importat de Romania.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by dani p View PostStati linistiti ca se va ajunge la un acord. Rusi daca nu vor mai da gaz la Europa ce vor face cu el, il va manca pe paine? Eu zic ca in economia lor, exportul de gaze e baza. Poate sa fie doar o strategie,ca sa mai il scumpeasca putin...
100% aici totul e o strategie,parca nu ati sti cum e rusul:vrea mai mult decat tot
Comment
-
Rusii sunt pe locul 3 in lume la productia de petrol si pe 1 la gaze(detin 1/3 din totalul de gaz de pe glob), chestia e ca Ucraina platea 100$/1K mc si noi 575$, Ucraina nu numai ca si-a platit gazul consumat, dar a si furat din gazul destinat Europei cand rusii le-au oprit gazul, ca deh doar pe la ei trec tevile. Oricum o sa-si revina, doar nu o sa se puna sa bea gaz in loc de votca. Le trece lor, vroiau doar sa se incoarde si ei putin ca prea mult s-a vorbit de SUA cu criza asta financiara.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
Comment