Filtre Gaz La Logan
Collapse
X
-
De azi incepand, pina in 30 iunie, SUPER OFERTA de pina la 50% la anumite produse pe www.gplshop.ro
-
Buna seara. Deocamdata nu pot sa va comunic un pret. Voi reveni in scurt timp cu un raspuns.
Leave a comment:
-
Salut.
[In curand o sa aducem si filtre cu element filtrant inlocuibil din poliester cu plasa de sarma sau fibra de sticla.]
Si la ce pret va fi?[doar partea care se inlocuieste?-filtrul?]
Numai bine.
Leave a comment:
-
Filtre Landi Renzo marca Certools va pot oferi si eu
In curand o sa aducem si filtre cu element filtrant inlocuibil din poliester cu plasa de sarma sau fibra de sticla.
Leave a comment:
-
Salut.
Azi am schimbat si eu filtrele la instalatia landi renzo.pot spune ca filtrele sunt foarte curate.
Filtrul cel mare[cel schimbat] e marca certools polonia iar cel mic nu stiu ce marca e.
Cele noi nu sunt la fel,m-am uitat la el sa vad daca sunt identice dar nu sunt.
Acum ramane sa fac rost de un cleste de scos siguranta sa vad ce o fi inauntru la filtru.Dar nu a picat nimic din el.
Am alientat doar de la partener rompetrol.[de 2 sau 3 ori de la altii]
Numai bine.
ps:costul reviziei a fost de 50 lei[restul a fost pe puncte,deoarece am alimentat doar de la ei.
Leave a comment:
-
Acel logan precis a bagat gpl de la lukoil.Am patit acelasi lucru in urma cu o luna jumate.De atunci nu mai bag gaz de la ei.Mai trist a fost ca mie mi s-a infundat si conducta de gaz care intra in filtru cam 10 cm.Explicatia e destul de simpla:cand s-a umplut filtrul acel grafit n-a mai avut unde sa se duca si s-a depus pe conducta pana a infundat-o.Cred ca lukoil si-a pierdut multi clienti cu boacana care au facut-o.
Leave a comment:
-
salut, aveti idee cat costa un set garnituri plaman gpl landi renzo?
Leave a comment:
-
Gplshop.ro este noul site unde puteti gasi filtre, piese, accesorii pentru GPL.
http://www.gplshop.ro
Leave a comment:
-
Dupa Paste voi avea kit reparatie electrovalva Landi Renzo: Filtru Landi Renzo si garnitura in set original (OEM). Pretul 30 lei. Pun poze deseara
Imagini cu kitul de reparatie Landi Renzo OEM
image upload
image hosting
Leave a comment:
-
Nu e recomandat sa puneti filtre de slaba calitate la instalatiile Landi Renzo de fabrica sau nu...si nu numai , acelasi lucru si la BRC, Milano, Lovato...un filtru bun de stare gazoasa ajunge la min 10 euro...
Singurele care nu sint pretentioase sint Tomasetto...
Economia facuta o sa va iasa pe nas cind o sa ajungeti sa schimbati injectoareleLast edited by moog; 4 April 2012, 23:05.
Leave a comment:
-
Originally posted by braileanu View Postfiltre pentru instalatia landi renzo din fabrica ai? la ce preturi si cat ajunte transportul pana la braila.
Leave a comment:
Leave a comment: