Filtre Gaz La Logan
Collapse
X
-
Adica sa fie la fel pentru orice tip de instalatie ambele filtre (stare gazoasa si stare lichida) !
-
Cum adica la fel ?
Ca material ?
Difera ca dimensiuni, specificatii etc ?
Cauta special pt ce isntalatie ai...
Cel de stare gazoasa e ~ universal pina la un punct...si acolo difera diametrul la furtune...
Leave a comment:
-
Mergeti pe Certools la filtre...sant de calitate ceva mai buna...
V-as recomanda MED dar va speriati de preturi...
La cel de stare lichida va recomand Tomasetto vine pachet cu tot cu garnituri...
Leave a comment:
-
de pe gaz magazin am luat si eu filtre pentru un tomasetto , fltrele sunt de filgaz amandoua si par ok ca si calitate . eu nu am luat kit si drept urmare am lasat tot garniturile de la vechiul set de filtre ( pareau ok garniturile )
dar am avut o problema cu surupurile de la filtrul lichid , au fost foarte tare stranse/intepenite poate si putin oxidate drept urmare merge orice surup de 6 cu cap hexagonal si maxim 2-2.5 cm lungime au pasul standard ca filet si eu bagasi si putina vaselina pe filet sa poata desface baiatu usor la urmatorul schimb de filtre adica la 10k / km cand se face schimbul si de ulei .
apropo baieti de la gaz magazin sunt din buzau deci pentru cei din oras taxa de transport exte mocca
Leave a comment:
-
Nu ai pt ce!
Inca ma documentez, pt instalatia mea tomasetto eu cred 98% ca sunt compatibile. Am cautat in acte si m-am uitat si pe masina, reductorul-vaporizatorul este AT09 deci filtrul de stare lichida ar trebui sa fie bun. Mai ramane sa masor diametrul tevii la filtrul de stare gazoasa dar nu am subler, insa la ochi cred ca are 12mm exact ca filtrul oferit de ei. Vreau sa masor sa fiu sigur. Filtrele sunt marca Filgaz si Gzaja... de filgaz am mai auzit. Nu am comandat de la ei, dar ma tenteaza din ce in e mai mult sa o fac, sa vad ce gasesc si pe la magazine intai.
Poate ne mai spun posesorii mai vechi de instalatii gpl ce parere au despre filtrele astea...
Numa' bine!
Leave a comment:
-
mersi mult
dar ai idee erau ok ca si filtre?
adica nu vreau sa am vre-o surpriza si sa vad ca nu sunt compatibile sau ceva de genul acesta
Leave a comment:
-
Salut, am gasit filtrele pe gplshop.ro si pe gaz-magazin. pe al doilea erau cu 50 de bani mai scumpe filtrele... deci irelevanta diferenta. Nu am avrut sa se considere reclama, de aceea nu am dat site-urile. Par a fi seriosi baietii...
Leave a comment:
-
Merci de explicatii baieti! ;) Filtre de gpl am gasit pe net pe un site cunoscut cu 30 de lei setul, cel de gazoasa si cel de lichida... m-am uitat si pe alt site si erau tot la acelasi pret, mi s-au parut suspect de ieftine si nu vreau sa iau ciurucuri. O sa mai caut si pe la magazine prin oras sa vad ce preturi au, pt o diferenta de 10 -15 lei mai bn le iau din magazin. Revizia o sa o fac la service ca nu vreau sa pierd garantia, ca altfel le-as schimba eu, ca nu e mare filozofie. Cand se schimba filtrele o sa ma asigur ca se schimba si garniturile.
Leave a comment:
-
Piroman, la ala de stare lichida daca vrei sa-l schimbi tu e mai bine sa-ti iei kit filtru...
Adica filtrul + garnituri...
Garniturile se taseaza si nu mai etanseaza...
Si la kituri atentie...sint unele cu garnituri de cacao care sint mai subtiri decit trebuie...
E cam greu sa le deosebesti...cel mai bine cumperi dintr-o sursa sigura...
Leave a comment:
-
piroman22 filtru lichid se afla pe plamanul de gaz cel indicat cu sageata rosie ;)
Adrian_67 mai bine de bani pe manopera bagai gaz pana la Mioveni si ti-le schimbam pe o bere), e foarte usor de schimbat adrian
Leave a comment:
-
Salutare, am o instalatie GPL Tomasetto Stag 4 imi poate spune si mie cineva unde se afla filtrul de stare lichida? Cel de stare gazoasa l-am identificat... Atasez o poza cu motorul si cu locurile unde cred eu ca se afla filtrele. Cu sageata albastra am indicat zona unde se afla filtrul de stare gazoasa, este metalic ca un filtru de benzina, amplasat pe un furtun care cred ca duce la injectoare. Cu rosu am indicat spre vaporizator, locul unde cred ca se afla filtrul de stare lichida si as dori sa imi confirmati daca este acolo sau o fi prin alta parte.
Am vazut un tutorial de schimb filtre gpl si filtrul de stare lichida era acoperit de un capac cu 3 gauri pt suruburi asemanator ca la mine, dar era pus in alta pozitie pt ca era alt motor si instalatia era stag 200.
Va multumesc anticipat!Attached Files
Leave a comment:
-
si eu am tot un landi renzo iar in cartea de garantie scrie ca da filtrele se schimba la fiecare 15000 km iar la 60000 se schimba si garniturile de la reductor.
Leave a comment:
Leave a comment: