Indica direcția de curgere a gazului...
Filtre Gaz La Logan
Collapse
X
-
Depinde ; mai important ar fi sa nu te apuci sa-l pui pe asta cum trebuie, deoarece cred ca inversandu-i sensul vei arunca multa mizerie in rampa de injectie
Cat mai ai pana la urmatoarea revizie? Daca 20-30 lei iti par o avere si masina a mers ok cu el montat asa, poti astepta.....Sau poti cumpara unul si il montezi singur, nu e complicat
Comment
-
Salut, eu am cumparta filtru Certools Polyester faza gazoasa si original Landi Renzo original hartie cu garnitura.
Pret total 67 lei cu TVA si livrare inclusa (GLS-16 lei) de RMG shop. Nu le-am montat inca. Am 114 K km cu loganu, a avut numai filtre originale pana acum si gaz bun Petrom sau OMV.
Comment
-
Originally posted by sndclaudiu View PostSalut, eu am cumparta filtru Certools Polyester faza gazoasa si original Landi Renzo original hartie cu garnitura.
Pret total 67 lei cu TVA si livrare inclusa (GLS-16 lei) de RMG shop. Nu le-am montat inca. Am 114 K km cu loganu, a avut numai filtre originale pana acum si gaz bun Petrom sau OMV.
Comment
-
Filtrul original este net superior ca produs față de celelalte filtre ieftine pt ca are element filtrant de calitate în formă de sul (multe straturi) față de 1 strat la astea ieftine. Al doilea semn de calitate este sudură elementului filtrant în cartușul de aluminiu, la cele ieftine este ambutisat cred la rece.
Moog avea dreptate filtre bune sunt Med, apoi Certools și Cangas.
Comment
-
Comment